Д-р Тренчев: От години се сатанизират синдикални лидери

  • 02 април 2013 16:04

  • 1198
  • 4
Д-р Тренчев: От години се сатанизират синдикални лидери
©

Синдикатите изразяваха свои позиции, които не се харесаха на някои хора, и затова под някаква форма се реши със закона за публичност на имуществото, да ни се създадат трудности. Това заяви пред журналисти Константин Тренчев, президент на КТ „Подкрепа”, след края на днешната среща на Националния съвет за тристранно сътрудничество.

Тренчев обаче подчерта, че членовете на КТ „Подкрепа” ще подадат необходимите декларации за придобито имущество, но според президента на синдиката, срокът за тези декларации трябва да е краят на април, когато е и срокът за данъчните декларации за всички граждани.

Този закон не ни безпокои и ще получат исканата информация”, заяви Константин Тренчев. По думите му - от години систематично се „сатанизират” лидерите на синдикатите, като се напомня на обществото, че те крият средства и получават субсидии.

„Надявам се Конституционният съд да разгледа казуса относно закона за публичност на имущество”, подчерта синдикалистът. По отношение на днешната среща на тристранния съвет, която бе напусната от четирите национално представени работодателски организации, президентът на КТ „Подкрепа” коментира - „имаше създаден диалог, но за съжаление той не протече така, както искаме. Но това са българските реалности и трябва да се примирим”.

Последвайте канала на

1198 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
калоян

2013.04.04 | 19:22

4
синдикати + олигархия = непобедима мафия

2013.04.04 | 19:20

3
Ми щото не сте никакви лидери. Още преди 17 г. кат си купи джипа ми стана ясно.

2013.04.04 | 19:20

2
НАГЪЛ КАТО ВСЕКИ МИЛИЦИОНЕР

2013.04.04 | 19:20

1
Тренчев--отговори в прав текст.В колко директорски борда участваш и какви са ти доходите от тях ?

Добави коментар

Водещи новини