Бившият шеф на НРС: Разузнаването влиза в политическа интрига

15 март 2013 08:24

Бившият шеф на НРС: Разузнаването влиза в политическа интрига
©
1744 1

НРС е от типа информационни структури, в които постъпва всякакъв вид информация, включително и дезинформация. Именно разузнаването преценява достоверността. Това заяви бившият директор на НРС ген. Кирчо КировКирчо Киров Кирчо Иванов Киров е роден в град Силистра. Средното си образование получава в град Враца, а след в коментар за данните за подготвян атентат срещу Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Информацията беше съобщена от бившия премиер по време на заседанието на парламента, на който беше гласувана оставката на правителството. Вчера обаче Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в обяви, че липсват данни за участие на Ахмед Доган в поръчителство и подготовка на атентат срещу Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Към онзи етап сме преценили, че данните са с ниска степен на достоверност и затова не сме включили подобна информация в докладите си, каза Киров. Тогава ДПС участваше в управлението на страната, припомни разузнавачът. В рамките на възможностите ни все пак проверихме информацията, беше усилена и охраната на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. В момента имаме въвличане на деполитизирана служба в политическа интрига. Считам, че нарушаването на принципа на деполитизация е пагубно за подобни структури, каза Киров. Той дипломатично атакува и настоящото ръководство на НРС, че има съвпадения между изявленията на ген. Драгомир Димитров и лидера на политическа партия, каза Киров.

Той обясни и преценката за проверката на постъпилите сигнали. Първо се преценява достоверността, след това се преценява и списъка със застрашени лица. Съхраняването на подобни материали е според Закона за класифицирана информация, разказа Киров.

Преценихме, че първата част на информацията, която касае подготовката на убийството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г като главен секретар на МВР е достатъчно сериозна и затова я пренасочиме към компетентните органи, заяви бившия директор на НРС

Novini.bg
1744 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
spy

2013.03.15 | 12:36

1
НЯМА ВЕЧЕ НУЖДА ОТ НРС-НОВИЯ МИНИСТЬР ПРЕДСЕДАТЕЛ МАРИН РАИКОВ СПОКОИНО МОЖЕ ДА ИЗПЬЛНЯВА И ТАЗИ ФУНКЦИЯ КАТО СЛУЖИТЕЛ НА РУМНО

Добави коментар

Водещи новини