Божидар Данев: Марин Райков може да изчисти името на България

  • 13 март 2013 08:53

  • 1384
  • 1
Божидар Данев: Марин Райков може да изчисти името на България
© Булфото

Най - важното е, че вече имаме служебен кабинет, в който влизат образовани и интелигентни хора, а няма такива които са със съмнително образование, каза в ефира на БТВ  председателят на БСК Божидар Данев.

Той призна, че познава част от състава на новия кабинет. Според него, Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май има образа на човека, който може да изчисти името на България. По думите му, тримата вицепремиери отговарят за трите най - големи проблеми в България.  По такъв начин и президентът определя кои са най - важните краткосрочни проблеми в страната.

Данев се изказа ласково за министъра на финансите в служебното правителство Калин ХристовКалин Христов Калин Христов е министър на финансите на България от 12 март до 29 май 2013 г.   Калин Христов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1384 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
pen4o

2013.03.13 | 16:49

1
Служебното правителство е тъмночарвено – членовете му са наследници на Гогов, Газдов и бригада Чавдар. Работели са за СИНЬОТО БКП, и за храбрия дървосекач Симеон Борисов Фердинандов. Предани са до смърт на Бойко, верени са на Народната Милиция и на КГБ. Пази Боже България от ПАМПЕРСА на Републиката – Росен !

Добави коментар

Водещи новини