Инструкция ще помага за добрата работа на Закона за конфискация на имущество

  • 11 март 2013 13:32

  • 539
  • 0
Инструкция ще помага за добрата работа на Закона за конфискация на имущество
©

"През последните няколко години и месеци имаше сериозни препоръки от ЕК за създаване на законодателство, което да съответства на техните изисквания", каза вицепремиерът и министърът на вътрешните работи в оставка Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа при подписването на Инструкция за взаимодействие във връзка с прилагането на Закона за отнемане в полза на държавата на незаконно придобито имущество.

"В тази връзка беше свършена много работа от българския парламент", каза Цветанов.

Инструкцията съответства изцяло на българското законодателство. Проведоха се много сериозни дебати, но когато законодателството е факт, трябва да се пристъпи към действия. Инструкцията задължава съответните институции и специализираните звена в тях да съдействат, за да може комисията да изпълни своето предназначение – да отговори на потребностите на обществото и да отговори на изискванията на ЕК.

В Министерски съвет бе подписана Инструкция за взаимодействие във връзка с прилагането на Закона за отнемане в полза на държавата на незаконно придобито имущество. Инструкцията е подписана от вицепремиерите и министри в оставка – на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, председателите на ДАНС Константин Казаков и на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество Пламен Георгиев и главният прокурор Сотир Цацаров. Тя касае взаимодействието между ръководените от тях ведомства.

Последвайте канала на

Десислава Станева
539 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини