Димитър Манолов от КТ "Подкрепа": Политиците са ловци на души - те продават илюзии

  • 01 май 2024 08:26

  • 1699
  • 2
© Кадър БНТ

Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на не е представител на синдиката, тя е някакво политическо лице, съобщи пред БНТ председателят на КТ „Подкрепа" Димитър МаноловДимитър МаноловРоден на 23 август 1958 г. в гр.София. Завършва средното си образование в 35-та гимназия с преподаване.

"Ако има нещо, което със сигурност се забелязва, това е промяната на демографската ситуация на света, в който живеем. Стават все по-малко хората, които не работят и все повече тези, които са извън пазара на труда. Това е голямо предизвикателство и не знам как може да бъде преодоляно", коментира той.

По думите му светът решава това по не най-добрия начин.

"Привличаме работници от други места на света с идеята, че ще свършат работата, която при нас няма кой да свърши но за 1-2 поколения се натрупаха проблеми, които ни затискат все повече и повече", обясни Манолов.

Честит 1 май - Ден на труда

"Политиците са ловци на души - те продават илюзии. Важното нещо е да запазиш здравия разум. Мога да кажа за моя синдикат, че е много важно да запазиш политическия неутралитет и да не се изкушиш от това да заемаш страна, защото, когато участваш в кални борби, непременно ще се изцапаш, заяви той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1699 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Души?

2024.05.01 | 12:00

2
В този материален свят има само ловци на пари.А за душите никой и пет стотинки не дава.

2024.05.01 | 09:16

1
Бе те продават илюзии ама крадат реални пачки и ни налагат реалните си заробващи данъци.

Добави коментар

Водещи новини