Сумата за такса смет в София е вярна, съобщи Дончо Барбалов

  • 06 март 2013 21:11

  • 1310
  • 1
Сумата за такса смет в София е вярна, съобщи Дончо Барбалов
©

От Столичната община обявиха, че крайната сума за дължимата такса смет е описана правилно в данъчните съобщения за 2013 година. Грешки има при втората и третата вноска за разсрочено плащане, които са били дадени като нули, уточни заместник-кметът по финансите Дончо Барбалов.

Сигналът за различните суми във фактурите беше подаден от общинския съветник от БСП Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

Всички данъчни съобщения за 2013 година, които вече са разпратени до фирми и физически лица, съдържат грешна информация в частта "такса битови отпадъци". Сумата за втората и третата вноска при разсрочено плащане на таксата е като при първата, обясни Дончо Барбалов: "Общата сума е вярна, за втора и за трета вноска при разсрочено плащане такса смет е като за първа и точно там тази информация е непълна, не е отпечатана. В компютърната система данните са верни, в данъчните отдели има съобщение, изпратили сме до финансовите институции съобщения, знаем кой е направил грешката".

Дончо Барбалов благодари на общинския съветник от БСП Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в за бързата му реакция.

"Намерили сме причината за проблема, стартирали сме такава процедура административна вътрешна и благодаря на общинския съветник, че нашите усилия станаха достояние на всички", заяви Барбалов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1310 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.03.07 | 09:05

1
А на мен сте сгрешили номера на апартамента. Пак ядове с вас. Нещо да сте направили, та да ви кажем "евала".

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини