Столична община: Няма грешка при такса смет

  • 06 март 2013 17:26

  • 772
  • 0
Столична община: Няма грешка при такса смет
©

Не се налага Столичната община повторно да изпраща данъчни съобщения за 2013 г., посочват от общината.

Информацията за общия размер на данъка върху недвижимите имоти и таксата смет, дължими за 2013 г., е коректно отразена в данъчните съобщения. Същата информация се съдържа в базата данни на Столичната община и в електронната справка, която е достъпна през интернет страницата на общината, се отбелязва в съобщението. За удобство на гражданите и фирмите в съобщенията е посочен размерът на отделните вноски, когато се предпочете този начин на плащане. В разпечатаните и разпратени съобщения за 2013 г. липсва информация за дължимите суми за втората и третата вноска за таксата смет - те са равни на първата вноска.

Липсата на информацията е констатирана още на 1 март и незабавно във всички данъчни отдели на общината е поставено информационно съобщение. Уведомление е изпратено и на финансовите институции, които приемат плащания на местни данъци за общината.

По-рано днес, общинският съветник от БСП Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в предупреди, че ако хората започнат да плащат по начина, по който са им изпратени в момента съобщенията и следват графика, заложен там, Столична община ще загуби близо 92 млн. лв.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
772 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини