ДСБ предлага Ден на траур заради Пламен от Варна

  • 04 март 2013 13:56

  • 1266
  • 2
ДСБ предлага Ден на траур заради Пламен от Варна
©

ДСБ предлагат във Варна да бъде обявен Ден на траур заради смъртта на самозапалилия се Пламен Горанов, каза днес  зам.-председателят на партията Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, който ще е водач на листата на предстоящите парламентарни избори.

Той коментира още, че оставката на Кирил Йорданов е една малка крачка за промяна на ситуацията в крайморския град. По думите му е необходимо да бъде сменен целият модел на управление, който вече е мултиплициран и в други градове в страната.

Кънев посочи още, че според ДСБ е най-добре изборите във Варна да са две в едно, като гражданите гласуват освен за народни представители и за кмет.

ГЕРБ се разграничи от Кирил Йорданов, но не стана ясно с какви мотиви, допълни проф. Димитър Камбуров, председател на ДСБ-Варна. По повод масовите протести в града той коментира, че единственият правилен ход е да се гласува доверие на граждани, които да влязат в парламента и да работят за изпълнението на исканията на хората. В друга посока не трябва да се залита, защото има опасност да се стигне до институционална криза, каза Камбуров.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1266 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Mitaka

2013.03.04 | 17:03

2
деева тука сички са супер неграмотни и тъпи,ся ше кажете че и аз съм неграмотен и тъп - да,вярно е,ама това какво общо има с вас?вие сте награмотни и тъпи и аз съм неграмотен и тъп,дори и да ми кажете че съм неграмотен и тъп това не ви прави по-малко неграмотни и тъпи,само дето аз не претендирам,че не съм неграмотен и тъп или много разбиращ,затова морално ви побеждавам,ПЪЛНО ТАКТИЧЕСКО ПРЕВЪЗХОДСТВО НАД АНТАГОНИСТИТЕ РАЗПОЛОЖЕНИ ПО БОЙНОТО ПОЛЕ!!!!!!!!
Please

2013.03.04 | 16:58

1
Моля смени дилъра.

Добави коментар

Водещи новини