Министри цъкат в Twitter по време на дебатите

  • 21 февруари 2013 11:35

  • 1254
  • 4
Министри цъкат в Twitter по време на дебатите
©

Дебатите в парламента за подадената оставка от кабинета "Борисов" продължават и в момента, а по време на тях част от министрите са намерили начин и те да се изявят.

Докато на трибуната се изказват представители на опозицията, външният министър Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 им репликира и коментира техните изказвания в социалната мрежа Twitter.

"Дебатът започна. Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - видимо няма идеи. Пак говори за ланския сняг. Морализаторства. Корумбашев се прави на интересен", пише Младенов в първия си туит за деня. "Защо всички ги е страх от избори? Да си подготвят популистките, левичарски платформи в стил "трябва да..." и да излязат на избори", продължава той.


Външният министър пише още: "Хайде Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа си дойде на думата: да няма избори, преди малко национализация, "дайте да дадем"... То за Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на не остана какво да каже." Той продължава с коментар за изказването на лидера на "Атака" с думите: "Супермаркетите да махнем иска Сидеров. Предлагам да се откажем и от автомобилите, какво им е лошо на каручките с магаренца."

"Янаки Стоилов дава идеологическа рамка на популизма на "Атака". Все пак му пожелавам успех в битката с червивата олигархия на БСП", коментира Младенов.


"Не съм съгласен с много от нещата, които Лютфи Местан казва, но изказването му е първото днес, което си заслужава да се чуе и да се анализира", казва още той.

Сред министрите, които използват Twitter за коментари днес в парламента, е и министърът по управление на средствата на ЕС Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

"След 1 час дебати в парламента все по-малко разбирам за какво се говори. Тук е пълно с хора, които живеят в други светове", пише той в профила си в социалната мрежа. Десетина минути по-късно той коментира дебата лаконично: "Минерална вода и сълзи.", пише Дневник.
 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1254 4

Коментари 4

Добави коментар

2013.02.21 | 21:46

4
Нека цъкат да им еб.пи.ма. и боклуците! Е това са ни управниците,мърши долни. Най-слабите и тъпи министри, които България някога е виждала!!!Елементарно уважение и възпитание нямат. А искаме от учениците после да не говорят по GSM ите си в час... Нема оправия на тая простотия!
1213

2013.02.21 | 21:46

3
Влезте в twitter и теглете една майна на Натан Младенов.

2013.02.21 | 21:46

2
хах...какво правят управляващите ни в парламента.Вън от парламента бе бокл*ци!
555

2013.02.21 | 21:46

1
Ето защо всяка една от партиите в парламента вече не трябва да ни ръководи.В този важен ден вместо да работят те си пишат по социалните мрежи.Нямате повече място в тази държава.

Добави коментар

Водещи новини