Караали: Очаква се ескалация на етническата нетолерантност в следващите месеци

  • 07 февруари 2013 19:27

  • 1347
  • 2
Караали: Очаква се ескалация на етническата нетолерантност в следващите месеци
©

"В декларацията ние изпратихме ясни послания за това, че българският политически елит и гражданското общество започнаха да се заиграват опасно на тема анти-ДПС, което ни връща в началото на 1990-а година.

Очаква се ескалация на етническата нетолерантност в следващите месеци преди парламентарните избори", каза пред БНР Бахтияр Караали, говорител на изключените от ДПС през 2001-ва година, относно декларацията им до главния прокурор за покушението над Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и начина, по който се подхожда по тази тема.

Според него покушението срещу Доган е показало неяснота в парламентарно представените партии. Той смята, че действията на Октай Енимехмедов са подготвяни дългосрочно.

Бахтияр Караали няма съмнения, че ще се "замие" нещо по случая. "Главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в предприе това, което ние очаквахме, посочи още той. Караали прогнозира, че е възможно да възникне друг процес в определени региони", каза Караали.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1347 2

Коментари 2

Добави коментар
g

2013.02.08 | 05:29

2
Няма ли най-после да я забранят тази нелегална партия направен на етническа и религиозна основа? толкова явно и нагло и въпреки всичко БГ народа не се вдига на стачка за това. Даже трябва да забранят всички партии. Депутатите да се независими само и редуцирани до 100 само. И да се правят само експрертни правителства. Напарихме се вече от тези партии смукачи на народа....докога....?

2013.02.08 | 05:25

1
супер значи турчин напада турчин.Какво по-добре от тва.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини