Дянков защити Сергей Игнатов

  • 30 януари 2013 06:21

  • 561
  • 0
Дянков защити Сергей Игнатов
©

Вицепремиерът Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи защити Сергей ИгнатовСергей Игнатов Сергей Симеонов Игнатов е министър на образованието, младежта и науката в кабинета на Бойко.

Той заяви, че не смята, че министърът на образованието е трябвало да подава оставка. "В момента нито министрите нито зам.- министрите имат реална власт върху Фонд "Научни изследвания", поясни Дянков.

"Според мен министър Игнатов не трябваше да си подава оставка. След като станаха ясни констатациите на финансовия инспекторат за нарушенията във Фонда е било редно поне директорът и изпълнителният съвет на фонда да вземат под внимание тези препоръки. Те не са ги взели. Според мен е справедливо те да си подадат оставките", заяви Дянков.

"Неслучайно веднага след референдума Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, който се беше скрил известно време, излезе и взе да реди министерства и последващо правителство. Това явно показва, че Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на вътрешно е застрашен", смята Дянков.

Последвайте канала на

Десислава Станева
561 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини