Лютви Местан бил романтик, омайвал момичетата с поезия

  • 25 януари 2013 20:20

  • 2195
  • 4
Лютви Местан бил романтик, омайвал момичетата с поезия
© Булфото

Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в беше романтик, обичаше българската лирика, разказа пред "24 часа"  приятелят на лидера на ДПС стоматологът от Момчилград д-р Фикри Гюлестан.

Той си припомни как Местан е омайвал момичетата с поезия. По думите му, лидерът на ДПС е имал голям успех сред тях.

Любовта на новоизбрания председател на ДПС към литературата и езика проличала още в гимназията, където негови писмени работи били давани за пример на целия випуск, пише още "24 часа". 

Последвайте канала на

Десислава Станева
2195 4

Коментари 4

Добави коментар

2015.03.04 | 09:51

4
Местан великолепно владее българския език.Няма у нас такъв политик,който е такъв блестящ оратор.Ако някой каже ,че не е така си криви много душата.
петър

2013.01.27 | 16:01

3
единия крадец излезе от политиката. ето го следващия с фирмите дето ще изкупува труда на безценица на хорицата . било тютюн или животинска продукция. новия лаладжия който ще вдига плашила за да сплотява избирателите преди избори а после като оня доносник Доган ще им казва да си траят щото той раздава баницата и ако не са послушни през този мандат няма да им асфалтират ни една улица.... хубавото е че българските мюсюлмани се усещат вече. не всички тичат след говедата по балкана. има и образовани хора които виждат цялото лицемерие на политиката не само в измислената партия ДПС създадена от комунистите за да си осигурят контрол навсякъде
Лютфи. Лютфи. докъде стигна.... от поезия до шутов

2013.01.26 | 17:58

2
Лютфи. Лютфи. докъде стигна.... от поезия до шутове и побой на безащитни граждани. Резил!

2013.01.26 | 09:05

1
Ако глупостта беше като пица ,всички щяхме да полетим. И затова ли са го изключвали от училище.И как ли е влезнал във ВУ? Затова ли катострофира със Лилито от Русе? Докато К. се грижеше докато се възстанови се ожени за Ширин в Нановица, а мъжът и в къщи се грижеше за сина им. Защо се разведе с жена си? Докторе знаем всичките му мръсотии на Зидаров-Местан- агент Павел

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини