Константин Пенчев: Сотир Цацаров дори и да е магьосник, не може да направи много

  • 16 януари 2013 08:11

  • 1267
  • 0
Константин Пенчев: Сотир Цацаров дори и да е магьосник, не може да направи много
©

Трябва да се премахнат домовете, категоричен бе в ефира на Нова телевизия омбудсманът Константин ПенчевКонстантин Пенчев   Константин Любенов Пенчев е роден в град София. През 1976 г. завършва Юридическия факултет. Той съобщи, че проблеми има не само в такива институции и припомни, че децата попадат в сложни ситуации дори в собствените си семейства.

Пенчев коментира и ситуацията с ВМЗ - Сопот. По думите му, има много случаи на хора, които се оплакват от неизплатени заплати, но такива няма от предприятието в Сопот. Той поясни, че нищо не може да направи по отношение на този проблем. "Мога само да им съчувствам", добави Пенчев.

Във връзка със строителството в забранени зони, омбудсманът заяви, че този проблем е решим и това би станало единствено с повече воля.

Константин ПенчевКонстантин Пенчев   Константин Любенов Пенчев е роден в град София. През 1976 г. завършва Юридическия факултет засегна и темата за новия прокурор на Република България Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в. По думите му, много трудно ще бъде върнато доверието в съдебната система на България, независимо от качествата, които притежава. "И магьосник да е, това не зависи само от него". Омбудсманът заяви също, че не очаква ГЕРБ да започне реформа в съдебната система, защото са към края на мандата си.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1267 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини