Цачева се срещна с кмета на Банско

  • 29 декември 2012 15:21

  • 1162
  • 0
Цачева се срещна с кмета на Банско
© Булфото

Председателят на Народното събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 е днес в Банско и се е срещнала с кмета на общината Георги Икономов и с представители на инициативния граждански комитет, който организира от вчера протести в града с искания за доизграждане на скизоната в Пирин и за втори кабинков лифт в курорта.

Това съобщи за БТА кметът Икономов, който заедно с председателя на инициативния комитет Милан Бистрин е запознал председателя на парламента с исканията на своите съграждани. Кметът на Банско е поканил г-жа Цачева да присъства днес на втория поред протестен митинг. Вчера стотици жители на Банско и района излязоха на първия от поредица протести против "зеления рекет" на екоорганизациите, както обявиха организаторите, и с искания за построяване на втори кабинков лифт и доизграждане на скизоната в пиринския курорт.

Протестните действия се организират от инициативния граждански комитет и се подкрепят от общинските ръководители на Банско, които вчера също бяха в първите редици на протестиращите. Те затвориха за петнайсетина минути пътя на входа на Банско. Кметът Икономов връчи на заместник-министъра на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов папка с исканията на участниците в протеста.

Последвайте канала на

БТА
1162 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини