Работничка от ВМЗ - Сопот изпрати филия хляб и лук на Борисов и Дянков

  • 15 декември 2012 20:47

  • 5570
  • 16
Работничка от ВМЗ - Сопот изпрати филия хляб и лук на Борисов и Дянков
©

Социалното напрежение във ВМЗ-Сопот ескалира.

Работниците се заканиха, че ако до понеделник не получат заплатите си, ще пренесат протеста в София и ще блокират Министерството на икономиката и Министерския съвет, докато не бъдат изплатени дължимите пари.

„Ето филията хляб с лук. Това е. На Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи и на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, на тях. Абсолютно това ядат всички хора във ВМЗ и региона. И си искаме парите. И ако не се дадат някакви пари и това няма да имаме”, заяви работничка пред Нова телевизия.

Кметът на Сопот Веселин Личев заяви, че има хора, на които вече е прекъснат токът и водата. „Ние като общинско ръководство сме решили, ако не е много голяма сумата, да платим включването”, допълни още Личев.

Българският червен кръст изпраща няколко ТИР - а с хранителни продукти за гладуващите работници.


 

Последвайте канала на

Десислава Станева
5570 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар

2013.01.15 | 15:04

16
пичове, ГЕРБ не трябва да пада от власт след избори. ГЕРБ трябва да падне от власт с граждански бунтове и линч. в 21 век, в държава от ЕС се налага да се подпомагат С ХРАНА работещи хора! с храна - не с пари, техника и т.н., а с храна - като клошарите по приютите. и, забележете, не става въпрос за бездомници, безработни и т.н. - говорим за РАБОТНИЦИ В ЗАВОД. за хора, които се трудят на пълен работен ден. навсякъде по света има бедни - хората без работа и без доходи обикновено са бедни. но само в Бг хората хем работят, хем нямат пари за храна. и на тоя фон слушаме нагли, охранени господа-боклуци и мижитурки да ни обясняват колко е успешно тяхното управление и колко е добре в Бг.... е не ви ли се иска да развъртите сопите?

2012.12.16 | 17:38

5
Двадесет години, никой не вдигна заплатите. Търсете си парите от Костов, Станишев, Доган и другата измет. Като няма работа, няма и пари. Заплатите сте си ги изяли предварително, ви каза директора на завода, ама вие пак искате, като през соца, някой все да дава. Но не се плашете, сега в африка се ражда едно дете, то се радва вече, че ще бъде убито от българско оръжие продадено на поредния диктатор. Яжте лук и дерзайте.... утре ще се роди ново...
Радо

2012.12.16 | 17:44

15
Докато Герб се занимават с законите за цигарите дали да има дали да няма хората гладуват и не си взимат заплатите. Излиза че е по важно да можеш да си пушиш от колкото да си вземеш заплата и да има какво да ядеш браво на такова правителство морала кипи от всякъде!
Баш Майстора

2012.12.16 | 17:41

10
Простаци сте това българите и такива ще си останете в помиината яма наречена българия! Добре че се махнах преди години от това подобие на държава.Най пропадналата страна в света е българия и най тъпите хора са българите.Като не сте доволни от власта и като не сте получавали заплати с месеци-защо ходите на работа бе?Какво ядохте тези месеци?Тук ако не се получат заплатите на числото на което трябва ще стане война бе ейй глупаци.Тъпи сте българите и тъпи ще си умрете!ВВСЕКИ НАРОД СИ ЗАЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ! Поздрави от Претория-ЮАР!
Nico

2012.12.16 | 17:43

14
А ти що пишеш на български, като не си българин? И какво направи, за да защитиш правото си на родина от ченгетата и мутренските им кучета? Избяга като мишок на майната си, да им работиш на бурите...
ОТ КОПЕНХАГЕН

2012.12.16 | 17:40

9
АБЕ 4-ТИ МАЛОУМНИК,КАТО СА БИЛИ УЖ ИЗЯДЕНИ ПАРИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО(ЗНАЕМ ОТ КОГО И ЗА КОГО-ЗА МУТРИТЕ,ЕДРИС СОБСТВЕНИЦИ С БЕНТЛИТА И ЯХТИ!)..КАТО И АКО Е ТАКА..ЗАЩО ПЪК ХОРАТА ДА РАБОТЯТ СЛЕДВАРИТЕЛНО,СЕГА И УТРЕ ДА РАБОТЯТ?!! 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ СА НАВЪН,ИЗВЪН ТАЯ КЛОАКА..ТЪРСЕТЕ ГИ,ГОНЕТЕ ГИ И С БЪЛГАРСКИЯ ЧАДЪР ГИ ЗАПЛАШЕТЕ ДА СЕ ВЪРНАТ,ДА РАБОТЯТ НА ИЗРОДЕНИТЕ ВИ МУТРИ,КОИТО ТРАГЕДИЯТА Е ЧЕ ДАЖЕ ИЗБИРАТЕ/?!!! НАМАЛЯВАТ МАЛОУМНИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ,ОСТАВА ПЛЯВАТА..ХОРАТА СЕ ИЗНАСЯТ И СИКАТ ДА СА БЕЛИ ХОРА,ДА РАБОТЯТ И СПРАВЕДЛИВО ДА ПОЛУЧАВАТ!! БАСТА НА МУТРЕНСКАТА ВИ КЛОАКА!!! НИТО ЛЕВ НА МУТРИТЕ ДА СЕ ПЛАЩА ТРЯБВА,НИТО ЧАС ТРУД ЗА ТЯХ..ДА ИЗПУКАТ ДО ЕДИН И ФАЛИРАТ!!
Nico

2012.12.16 | 17:43

13
Затова сме на тоя хал, пич, щото 2000000 мишоци дезертираха в чужбина да работят за чужденците и оставиха Родината си в ръцете на алчните гниди...
CHERVEQ

2012.12.16 | 17:42

12
ПЕШО ТИ НЯКОЙ ЧЕРВЕНА ЗАБРАДКА ЛИ СИ? ти малко от малко ако имаше акъл нямаше да го напишеш това ве. това е часно предприятие и ти ми казваш че бойко и дянков са виновни за това че някой Тъпак не плаща на работниците си и ония дружно ходят на работа доброволно. аз лично забавят ли ми заплатата повече от месец в целия си размер си бия камшика и никой необвинявам за това. случвало ми се е да работя за работодател в затруднено положение ама да се моля за парите който съм си изкарал?!!!!! коментара на Баш майстора е напълно уместен. до като мога да си работя и да избирам за кого и кога да работя винаги ще сменям работата си без да се замислям. дори и да започна на ново място винаги се интересувам къде и кога мога да работя. неспирам да следя коя фирма какво търси в бранша.
Някой

2012.12.16 | 17:41

11
Как линч? Болисов и Дянков да линчуват Петъл Валев и останалите велики отлепки ли? Аз аз да пляскам с лъце като плотест? Мене ме устлойва.
Гражданска иницатива

2012.12.16 | 17:39

8
Драги ми работници, искайте си предприятието обратно! То е на целия български народ и в по-голяма степен на вас, защото вие сте си дали здравето за да съществува и работи толкова години. А сега искат да ви го отнемат и да ви оставят без препитание. Мислете с главите си и не се поддавайте на глупостите на синдикатите! Цяла България е с вас!
МЕСАРЯ

2012.12.16 | 17:39

7
За всички наши политици след 1990г. поздрав от MOTORHEAD- и песента им ,,МЪРТВО СТУДЕН ЗА ВИНАГИ"
Дяхкофф

2012.12.16 | 17:38

6
Яжте пасти, ве манафи!
Гражданска инициатива

2012.12.16 | 14:03

4
Драги ми работници, искайте си предприятието обратно! То е на целия български народ и в по-голяма степен на вас, защото вие сте си дали здравето за да съществува и работи толкова години. А сега искат да ви го отнемат и да ви оставят без препитание. Мислете с главите си и не се поддавайте на глупостите на синдикатите! Цяла България е с вас!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини