Кубрат Пулев подаде документи за магистър в УНСС

  • 18 август 2021 09:41

  • 2621
  • 7
 Кубрат Пулев подаде документи за магистър в УНСС
© Булфото

Боксьорът Кубрат ПулевКубрат ПулевКубрат Венков Пулев (известен като Кобрата) е български боксьор, бивш национален - европейски шампион в тежка категория и Спортист на годината на България за 2012 г., подаде документи за магистър в Университета за национално и световно стопанство. Това съобщи пресцентърът на УНСС. Кубрат ПулевКубрат ПулевКубрат Венков Пулев (известен като Кобрата) е български боксьор, бивш национален е бил приветстван от проф. д-р Цветана Стоянова - заместник-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики.

По повод на решението си да продължи образованието си Кубрат ПулевКубрат ПулевКубрат Венков Пулев (известен като Кобрата) е български боксьор, бивш национален е заявил: "Всеки трябва да се учи, докато е жив. Аз съм любознателен, искам и обичам да уча. Някои хора не харесват да им се дават съвети, аз обратно - това търся". Пулев е казал, че се ръководи от принципа: "Не ме хвалете - критика кажете".

Кубрат ПулевКубрат ПулевКубрат Венков Пулев (известен като Кобрата) е български боксьор, бивш национален е получил разяснения за специалностите в отдела "Студенти - магистър". Боксьорът е избрал УНСС да продължи образованието си, защото смята, че той е един от най-реномираните университети в страната. "За мен е гордост да продължа обучението си тук", е заявил Пулев.

Кубрат Пулев за Трифонов: Започва и криеницата, такъв лидер не съм виждал никъде по света

В Центъра за прием на документи Кубрат ПулевКубрат ПулевКубрат Венков Пулев (известен като Кобрата) е български боксьор, бивш национален е казал: "Младите хора трябва да знаят, че истината е в образованието. Без него България няма как да просъществува. Всеки един млад човек трябва да се образова, за да може България да пребъде".

Последвайте канала на

Теодора Александрова
2621 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2022.05.28 | 07:12

7
Градският побойник решил да скочи направо в магистратурата
ХХХ

2021.08.20 | 13:33

6
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО

2021.08.18 | 09:56

2
Хахахаххаха...Стига бе...Тоя има ли и основно???
Pinokio

2021.08.18 | 12:25

5
Ste nabie dvama, trima i ste poluchi!

2021.08.18 | 09:55

1
Кобра, ще гласувам за теб ако обещаеш да пpебиeш Макрон и да фpаснеш Меркел.
Platen optimist

2021.08.18 | 12:24

4
Taka li narichash tvoite priateli v bara?

2021.08.18 | 10:45

3
Ауууу супер,готов е вече и за мин#стър значи...Тоя прим#тивен ор@нгутан,който не може и едно изречение да каже на правилен бълг@рски...Ще се н@с3ра от смях...И после ми разправяйте че дипломата имала значение...Българските поне явно се подаряват на килограм..!

Добави коментар

Водещи новини