Заловиха "ало" измамник в Старозагорско

  • 01 април 2024 07:34

  • 456
  • 2
Заловиха "ало" измамник в Старозагорско
© pixabay

81-годишна жена от казанлъшкото село Овощник стана поредната жертва на телефонна измама. Мъжът, участващ в престъплението е заловен от полицията, за да се случи това се намесва кметът на селото.

„Обадили са се на жената, представяйки се за нейния внук. Разговорът е бил много дълъг, най-вероятно, за да не може да провери информацията с нейни роднини”, заяви кметът на село Овощник Дамян Цанев.

Кметът посочва, че успяват бързо да реагират, заедно с представителя на МВР Николай Стойнев, като намират автомобила на престъпниците по видеозаписи.

Семейство от Троян даде 48 хиляди лева и злато на телефонни измамници

Телефонният измамник е заловен на входа на Стара Загора със сумата от 1 500 лв., която е взел от възрастната дама. Той не е местен, установено е, че е помагач на измамниците.

 „С времето започнахме да мислим, че телефонните измами вече са минало, но уви не е така. Миналата седмица жена, която няколко пъти е била подлъгвана с такъв тип измама и лично аз съм говорил с нея, беше измамена”, казва Цанев.

Последвайте канала на

Калина Христова
456 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 08:14

2
❤️ Г­­о­­р­е­щ­­и­ ­м­­о­­м­­и­­­ч­е­т­­а­ ­­­в­­­и­ ­­о­­ч­а­­­к­в­­­а­­­т ­­­-­­ X­1­8­­.­­F­­­U­­N

2024.04.01 | 08:41

1
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman

Добави коментар

Водещи новини