Втори профил на изчезналата Ивана в Тик-ток

  • 01 март 2024 10:05

  • 1763
  • 2
Втори профил на изчезналата Ивана в Тик-ток
©

Втори профил в Тик-Ток на изчезналата Ивана Георгиева от Дупница е окрит, пише 24 часа.

В него са качени 11 видеоклипа на момичето, в които то танцува на фона на поп-фолк песни. На един от клиповете тя показва и неприличен жест.

Не е ясно кога и от кого е създаден профилът, който обаче не е посещаван често от потребители. Ивана има и още един профил, който е по-популярен и в него има 57 клипа, качени в последните два дни преди да изчезне. Двата профила са с еднакво име, след кето следват различни числа. Последните видеа са от 22 февруари от училището й, откъдето по обяд тя си тръгва и оттогава е в неизвестност. 

Прокуратурата с разкрития за изчезналата Ивана

Профилът на единадесетокласничката е Marshmallow, като "маршмелоу" е вид сладкиш, чието име пък произхожда от вид растение - бяла ружа.

Маршмелоу е и герой от анимационния филм "Замръзналото кралство". Има и британска група с такова име, американски ди джей и др.

Android Marshmallow  е версия на операционната система на Google за мобилни устройства и най-вероятно точно оттам идва името на профила.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1763 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 09:30

2
❤️ Г­­о­р­­­е­­щ­и­­­ ­м­­­о­­м­и­­­ч­­­е­т­­­а­­­ ­­в­­и­­­ ­о­­­ч­а­­­к­­в­а­­т ­­-­­­ X­1­­­8­.­­­F­­­U­­­N

2024.03.01 | 11:07

1
Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност. Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват.----> gg.gg/ketoexpo

Добави коментар

Водещи новини