Полицията арестува обявен за международно издирване русенец

  • 26 февруари 2024 16:07

  • 566
  • 2
Полицията арестува обявен за международно издирване русенец
© Булфото

Русенец с влязла в сила присъда и обявен за международно издирване, е задържан при специализирана операция на Главна дирекция "Национална полиция" и на областната дирекция на МВР в Русе. Това съобщи говорителят на МВР в крайдунавския град Даниела Малчева, цитирана от БТА. 

Мъжът, 35-годишен, е арестуван преди два дни край Варна със съдействието на служители от областната дирекция на МВР - Варна. До операцията се стигнало, след като служители на русенската полиция установили, че 35-годишният мъж се укрива на територията на област Варна. Той шофирал лек автомобил, когато бил задържан.   

В Дупница задържаха мъж, осъден в Италия за грабеж

Малчева обясни, че русенецът се укривал от органите на реда от 2017 година. Установено е, че тогава е напуснал страната. През декември миналата година той получил присъда от седем години затвор за отвличане. Престъплението е извършено на територията на Плевенска област. Задържаният мъж е предаден за изпълнение на влязлата в сила присъда. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
566 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 09:42

2
❤️ Г­­­о­р­­е­щ­­и­­­ ­м­­­о­­­м­­и­­ч­­е­­т­а­­­ ­­­в­­и­­­ ­­­о­ч­­­а­­­к­­в­­­а­­т ­­-­­ X­­­1­­­8­­­.­­F­U­­N

2024.02.26 | 18:25

1
Чyвали сте за подобрената формyла на Bиа-гpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея-----> do.my/bluestone

Добави коментар

Водещи новини