Полицията в Бургас издирва 78-годишен македонски гражданин за измама

  • 16 февруари 2024 11:18

  • 255
  • 1
Полицията в Бургас издирва 78-годишен македонски гражданин за измама
© Pixabay

Полицията в Бургас издирва 78-годишен македонски гражданин за измама. Издирваният и синът му, 30 г., са измамили бургазлия за сумата от 900 лева. Това съобщиха от пресслужбата на Областната дирекция на МВР в морския град. От там уточниха, че трийсетгодишният мъж е задържан и е направил пълни самопризнания. 

Случаят е от 26 януари т.г. бургазлията е бил заговорен от двамата мъже, които са заявили, че търсят в града автосервиз. След кратък разговор, му предложили да купи скъп часовник, за който бургазлията платил 900 лв.

Впоследствие е установено, че часовникът е без голяма стойност. 30-годишния мъж е задържан от полицейските служители като подробно е описал механизма на извършеното деяние. Баща му е обявен за общодържавно издирване.

Бащата и синът са извършители и на друго криминално престъпление. На 28 януари т.г. в Бургас отново чрез измама откраднали от 86-годишен бургазлия сумата от 150 лв.

Работата по случаите продължава.

Задържаха мъж за фалшиви сигнали за бомби в Бургаско

Последвайте канала на

Нора Виткова
255 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.16 | 11:24

1
Искaте луд сe.кc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиa`гpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceк.cа си незабpавим---> do.my/bluestone

Добави коментар

Водещи новини