Габриела и майка ѝ опитали да заблудят разследващите, че Пейо се е самоубил

  • 31 януари 2024 19:28

  • 10153
  • 7
Габриела и майка ѝ опитали да заблудят разследващите, че Пейо се е самоубил
© Кадър: БНТ

Габриела Славова и майка ѝ Красимира Трифонова опитали да заблудили разследващите, че Пейо Пеев се е самоубил, съобщава БТВ, позовавайки се на свои източници.

След убийството, съпругата на Пеев взела телефона му и си изпращала съобщения, в които се твърдяло, че мъжът иска да се самоубие.

Появиха се съмнения, че е имало помагач, който е помогнал за заличаване на следите на убийството. На този етап обаче основната версия е, че Красимира Трифонова сама е запалила автомобила с трупа, за да прикрие следите.

След убийството на Пейо: Помагач заличил следите на Габриела!

Днес Габриела Славова бе върната в ареста. 

Тялото на 44-годишния мъж беше открито на 19 януари в кола на Витоша. Имало е опит да бъде запален, за да се заличат следите на престъплението. Пеев е убит в София, пред дома на Габриела. Според разследването е удушен от тъща си Красимира, която е бивш дипломат. Тя била на задната седалка в колата, а Пейо - на шофьорското място. Дъщерята Габриела е затискала вратата на автомобила, за да не избяга. Мотивът за престъплението е спор дали едно от децата на двойката е от убития мъж.

По случая са се водили и съдебни дела.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
10153 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2024.05.25 | 11:05

7
❤️ Г­о­­­р­­е­­­щ­­­и­­­ ­­­м­­о­­м­­­и­­ч­­е­т­­­а­­­ ­­в­и­­ ­­­о­­ч­­а­­к­­­в­­а­­т ­­-­­­ X­­­1­­­8­­­.­­­F­­­U­N
ТИЯ.КАКИ

2024.02.01 | 06:57

6
ИМАТ.ОГРОМЕН.ЧАДЪР ДЕЛОТО.ЩЕЕ.3.ГОДИНИ

2024.02.01 | 05:46

5
И след като се е самоубил си е подпалил колата.

2024.01.31 | 21:57

4
тия двете се оказаха голями змии
Ваня И.

2024.01.31 | 20:20

3
След убийството на мъжа си, Габриела и майка и ще са невинни. Това ще го докаже родният съд. Вече 30 години всички убийци и рецидивисти са оправдани...

2024.01.31 | 19:52

1
Рени Димитрова, майката на Мирослав Блажев - Атила, който отвлече автобус с 37 пътници, обясни постъпката на сина си в предаването „Пропаганда” на Дарик радио. Димитрова заяви, че не е забелязала признаци на лудост в Мирослав и той не е бил агресивен. Тя разказа, че синът й е имал силно главоболие след инцидент с колело, когато бил 12-годишен и това била причината за престоя му в психиатричен диспансер. Там лекували с лекарства епилептичните му гърчове. 19-годишната Розинка Костова, приятелката на Мирослав, призна, че Петър Ганев, който стана причина за действията на Мирослав Блажев на 27 януари, наистина се e опитал да я прегази с кола на 1 август м.г в София. Тя била бременна, отишла до магазина, който е до дома му, и тогава той се опитал да мине с колата си през нея. По думите на Розинка, има свидетел на инцидента, но той не искал да говори, защото бил приятел на Петър. Според нея Петър Ганев искал чрез нея да причини страдание на Мирослав заради конфликт между двамата. На 27 януари 33-годишният Мирослав Блажев от Севлиево отвлече автобус с 37 пътници на фирма Биомет, пътуващ по линията София-Варна. Той бе въоръжен с пистолет със заглушител и поиска да му бъде доведен Петър Ганев, за да говори с него. Малко повече от час след отвличането Блажев се предаде на полицията. Впоследствие Районният съд в Ловеч наложи на похитителя на автобуса мярка "постоянно задържане под стража", като разпореди той да бъде въдворен в психиатричното отделение на Ловешкия затвор.

2024.01.31 | 19:52

2
ЧЕТЕТЕ...ТОВА ОТГОРЕ Е БИОГРАФИЯТА НА ПОБЪРКАНИЯ ШИЗОФРЕНИК МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ-АТИЛА, КОЙТО СЕРЕ ПО ЦЯЛ ДЕН В САЙТА

Добави коментар

Водещи новини