Психиатър за убийството на Пейо Пеев: Ликвидирането му е било планирано

  • 23 януари 2024 15:54

  • 3787
  • 2
Психиатър за убийството на Пейо Пеев: Ликвидирането му е било планирано
© Bulphoto (архив)

Убийството на Пейо Пеев е било предварително планирано, а не случайно стечение на обстоятелствата. Това заяви психиатърът д-р Веселин Герев пред "Марица".

По думите му, целта е била Пейо да бъде ликвидиран. 

Психиатърът посочи, че през последните години жените стават все по-агресивни и все повече упражняват домашно насилие. "Жените са склонни към такъв тип агресия, както мъжете, но в някои случаи ги надминават". Относно задържаните за убийството на Пейо, той посочи, че става въпрос за жени с психопатски нагласи. 

Удушеният Пейо Пеев споделил на Велико, че жена му и тъща му се опитват да го отровят

"Не смятайте, че нещо изведнъж е станало и се е пречупило в нея. Историята на майката например е много показателна, че е завършен психопат. След това възпитанието на дъщеря й в същия стил. Това потвърждава моята теза, че психопатът се отглежда, не се става психопат за един ден.  Това не е вирус - аз да кихна и след малко и ти да си болен. Психопатът се отглежда - това са модели на поведение, които се копират и усвояват", посочи Герев.

По думите му, поведението на задържаната снаха през годините говори достатъчно. "По притеснителното е, че такива хора участват в управлението на държавата. Какво управление чакаме, при положение, че ни управляват едни потенциан убийци. Между тези, които са във властта, има много такива", коментира Герев. 

Психиатърът посочи, че жени прибягват до прояви на насилие по две основни причини - ревностна параноя или по чисто психопатски мотиви. "При това убийство мотивът е абсолютно психопатски", посочи д-р Герев. 

Специалистът коментира още, че случаите на домашно насилие, които се появяват в медиите са само върха на айсберга. "Не ставаме свидетели и не чуваме за далеч по-леки ежедневни форми на насилие. А най-важното е какъв пример даваме на децата си. Затова трябва дебело да се подчертае - психопатът се отглежда. Нвай-важна е детско-юношеската възраст. Как ще израснат децата на майка, която е убийца?", запита той. 

Водещата версия за убийството на Пейо Пеев е спор за родителски права. Припомняме, че в последния работен ден на седмицата в кв. "Драгалевци" бе намерен обгорен автомобил, в който е открито тялото на Пейо. За престъплението бяха задържани съпругата на убития и майка ѝ - Габриела Славова и Красимира Трифонова. Стана ясно, че първо Пейо е бил удушен. 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3787 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.01.23 | 18:06

2
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex
!!!

2024.01.23 | 18:02

1
ВИНОВНО е законодателството ни!!! НЕ може определения от съда родителнастойник да става заложник 18г. на другия родител само защото имал(а) 2 дена свиждане в месеца и плаща мижава издръжка. Така се ОГРАНИЧАВА ПРАВОТО на ИЗБОР и СВОБОДНО предвиждане на родителянастойник в ощърб и на детето!!!

Добави коментар

Водещи новини