Повторен оглед на мястото на катастрофата на пътя Плевен–Ловеч, в която загинаха трима

  • 15 ноември 2023 13:05

  • 1710
  • 1
Повторен оглед на мястото на катастрофата на пътя Плевен–Ловеч, в която загинаха трима
© gettyimages
Слушай новината Слушай новината

С бързи темпове се работи по делото за катастрофата на пътя Плевен – Ловеч от 11 ноември, при която загинаха трима души. Извършен е повторен оглед на мястото на инцидента по разпореждане на наблюдаващия прокурор. Това каза пред журналисти окръжният прокурор на Ловеч Валентин Вълков.

Той посочи, че в този случай няма да се стигне до повдигане на обвинение, тъй като виновният водач, от това, което е известно към настоящия момент, е починал. Делото ще бъде изработено все едно, че се вкарва обвинителен акт и ще предстои съдебен процес, поясни прокурор Вълков.

Припомняме, че в съботния ден при катастрофата на участък от пътя Плевен – Ловеч загинаха президентът и основен треньор на волейболния клуб "Олимпиец" Стефка Великова и двама от състезателите на мъжкия отбор на клуба - Симеон Симеонов и Калоян Минков.

Волейболистка: Освен треньор, Стефка Великова ни беше майка, приятел и пример в живота

В Плевен е организирана кампания за набиране на средства за лечението на оцелелия при катастрофата 19-годишен Павел Калев, студент по медицина и състезател на волейболния клуб, посочва БТА.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1710 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.15 | 13:18

1
Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук-----> mub.me/medik

Добави коментар

Водещи новини