Оставиха в ареста варненски наркофермер

  • 21 септември 2023 14:15

  • 892
  • 2
Оставиха в ареста варненски наркофермер
© Unsplash
Слушай новината Слушай новината

Варненският окръжен съд остави за постоянно в ареста 33-годишния мъж, задържан след разкриването на високотехнологична наркооранжерия във варненското село Млада гвардия. Това стана по искане на Варненска окръжна прокуратура.

Пламен П. беше задържан за срок до 72 часа и му бе повдигнато обвинение, след като на 18 септември бе  разкрита високотехнологична оранжерия за отглеждане на растения от рода на конопа.

Тя се помещавала в стара стопанска постройка в село Млада гвардия, община Ветрино, като там имало и съоръжения за добиване на марихуана и подготовка за разпространението ѝ, предава Дарик.

Намериха високотехнологична наркооранжерия и скъпа крадена кола

Оранжерията била снабдена с генератори за електрическа енергия, с осветителни тела и овлажнители за въздух, с вентилационни, климатични, поливни системи и всичко необходимо за отглеждането на растенията.

От мястото били иззети около 1000 стръка коноп в различен стадий на растеж, както и над 2 кг суха тревиста маса. 33-годишният варненец е бил ползвател на имота.

След като изслуша доводите на прокуратурата, Окръжният съд прецени, че искането за налагане на най-тежката мярка за неотклонение спрямо 33-годишния мъж е основателно и остави Пламен П. в ареста. Определението подлежи на обжалване.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
892 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.09.21 | 14:56

1
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom
човек

2023.09.21 | 15:50

2
фермер - значи трябват субсидии...

Добави коментар

Водещи новини