Полицейска операция във Варна, разбиха нарколаборатория в жк "Чайка"

  • 02 ноември 2023 15:49

  • 2164
  • 1
Полицейска операция във Варна, разбиха нарколаборатория в жк "Чайка"
© Getty images
Слушай новината Слушай новината

Нарколаборатория в жк "Чайка" разбиха при специализирана полицейска операция, която се провежда във Варна и областта. Акцията е за противодействие на купуване на гласове и превенция на конвенционалната престъпност, предаде БНР.

В акцията е задържана и 57-годишна жена, в чийто дом в с. Каменар са намерени и иззети 500 кутии цигари без бандерол и 30 литра ракия без акциз.

До 14 часа днес в рамките на полицейската акция са проверени 616 души и 574 автомобила.

Задържани са 24 лица от криминалния контингент, съставени са 141 актове за установяване на административно нарушение. Заловени са 8 души, обявени за общодържавно издирване и един обявен с Европейска заповед за арест.

В хода на операцията се работи по 6 сигнала за престъпления против политическите права на гражданите. Във връзка с това са профилактирани 11 лица, като оперативно- издирвателните мероприятия по проверка на сигналите продължават и към момента.

Във Варна: две пешеходки със счупвания, блъснати от коли на заден ход

Служителите на реда са инспектирали 15 пункта за черни и цветни метали, 28 заложни къщи, 18 автоморги, 28 питейни заведения, както и други 31 търговски обекта. Образувани са 10 досъдебни производства, като е уведомена прокуратурата. Служителите на реда са направили и две бързи производства.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2164 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.02 | 16:54

1
Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук ----->> mub.me/keto

Добави коментар

Водещи новини