Девет души са задържани при спецакцията в Пазарджишко

  • 14 март 2023 19:50

  • 2574
  • 1
Девет души са задържани при спецакцията в Пазарджишко
© Булфото архив
Слушай новината Слушай новината

Девет души са задържани при специализираната полицейска операция, която се провежда на територията на област Пазарджик. При тях са установени притежание на високорискови наркотични вещества, употреба на моторни превозни средства под въздействието на алкохол, наркотични вещества или дерегистрирани МПС-та, извършители на кражби, незаконно съхранение на акцизни стоки без бандерол, съобщават от ОД на МВР.

С цел превенция на т. нар. “купуване на гласове” са проверени питейни и увеселителни заведения, заложни къщи и търговски обекти. До този момент на се установени нарушения.

Спецоперация в област Пазарджик

Образувани са 20 досъдебни производства за установени различни видове престъпления.

На територията на Пазарджик и областта са проверени стотици автомобили, има съставени актове и фишове. В рамките на акцията е задържан и извършил на стрелба по куче с въздушна пушка на територията на Лесичово.

Акцията, разпоредена от главния секретар на МВР и е свързана с противодействието на битовата престъпност, притежанието и разпространението на наркотици, пътната безопасност, превенция на правонарушенията свързани и избирателните права на гражданите, продължава и през нощта.

Мая Йорданова
2574 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ха

2023.03.15 | 06:30

1
Вярно ли , бе че не са установени нарушения.. ромката от квартал Изток вчера каза по телевизията, че им купуват гласовете за 20 лв ..

Добави коментар

Водещи новини