Спецакция в Бургас, униформени влязоха в луксозен имот

  • 24 януари 2023 07:43

  • 6719
  • 0
Спецакция в Бургас, униформени влязоха в луксозен имот
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

В бургаския кв. Победа почерня от полиция рано тази сутрин. Специализираната полицейска акция е започнала около 7:30 часа тази сутрин, съобщава Нова телевизия.

Униформените претърсват луксозен имот на ул. "Зора" 45 в квартал "Победа". В къща, която е опасана с поне двуметрови огради, са влезли няколко полицейски екипа, които извършват обиск. В двора са паркирани джип БМВ и микробус, уточнява "Флагман".

Акцията е част от специализирана полицейска операция срещу битовата престъпност.

Служители на реда претърсват поне един адрес. 

Провежда се спецакция срещу битовата престъпност в София

„Имаме задържани множество лица и са установени предмети, които са обект на битовата престъпност. Претърсват се множество адреси и търговски обекти, на територията на които имаме информация, че може да се извършва престъпна дейност“, обясни началникът на отдел „Охранителна полиция“ комисар Марин Димитров.

Той допълни, че операцията е изцяло с превантивна дейност, тъй като битовата престъпност в Бургаско не е на много високо ниво.

"Тази операция е по-скоро с превантивна цел. Назад във времето има задържани 4 групи, които са реализирали кражба на крупни суми. Точно в този адрес имаме сведения, че лицето, което е в него, се занимава с наркоразпространение", каза още той.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
6719 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини