Побойникът от Русе живял в дома на едно от пребитите момчета, били приятели

  • 04 ноември 2022 12:23

  • 2148
  • 2
Побойникът от Русе живял в дома на едно от пребитите момчета, били приятели
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Побойникът от Русе Джан Махмуд e живял в дома на една от жертвите си. Това обясни Георги Георгиев - медиатор в кантора, чийто клиент е момчето, което беше бито и изнудвано.

„Майката на битото момче, която беше при нас в кантората, сподели, че Джан е живял у тях. Тя му е готвила, прала му е дрехите. Били са добри приятели с пострадалия. На бияча е помагано със средства и да си намери работа. Семейството му е съдействало по всякакъв начин”, посочи Георгиев пред Нова нюз.

Самият пострадал обясни преди дни, че е със счупено ребро, има и проблеми с ключицата.

Нови жертви на бияча от Русе, градът е под пара

„Ударите бяха навсякъде. Имаше голямо желание да ме удря по главата, но аз се предпазвах. Бях принуден да заложа телефона си, а часовника го задържа”, каза момчето.

Припомняме, че 17-годишният Джан Махмуд бе арестуван след клип в социалните мрежи и обществено недоволство в Русе. Побойникът бе заснет да пребива и унижава друго момче. По-късно прокуратурата разкри, че има данни за подобни прояви на Махмуд от 2020 г. Днес съдът решава дали да остави 17-годишното момче в ареста. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2148 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Той

2022.11.05 | 18:54

2
Абе стига с този мангал .Вкарайте го в затвора и дано не излезе.
PaulaFox

2022.11.04 | 15:25

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини