Вижте шокиращите случаи на заловени пияни и дрогирани шофьори

  • 04 август 2022 08:30

  • 3398
  • 4
Вижте шокиращите случаи на заловени пияни и дрогирани шофьори
© Novini.bg/Canva

Всеки ден полицията хваща десетки шофьори, седнали зад волана с наркотици и алкохол в кръвта. Някои са арестувани след тежки катастрофи с жертви и ранени на пътя. Ето и хрониката на най-драстичните случаи от последния месец.

юли София

Късно вечерта на 6 юли на столичния булевард "Черни връх" бившия футболист Георги Семерджиев минава с джипа си на червено и след удар в такси блъска две млади момичета. Те умират на място. Извършителят има над 50 нарушения. По-късно стана ясно, че Семерджиев е системен наркоман и е хващан от контролните органи шест пъти без шофьорска книжка, предаде БТВ.

Проверяват двама полицаи за покровителстване на Семерджиев

13 юли София

Рекорд за столицата: седмица след тежкия инцидент с Георги Семерджиев, хванаха шофьор с 5,11 промила алкохол в кръвта. 33-годишният мъж е дал положителна проба и за наркотици. Той бе задържан за 72 часа.

26 юли Бургас

Среднощен екшън с гонка в Бургас. Отново е заловен шофьор седнал зад волана, след употребата на наркотици. 29-годишния Стоян Георгиев потвърди, че никога не е имал шофьорска книжка. При гонката с полицията, той рани двама полицаи. По време на гонката дрогираният шофьор е управлявал чужд автомобил.

Заловиха шофьор с 82 глоби на АМ "Тракия"

26 юли Сливен

Друг случай с дрогиран шофьор се разиграва в Сливен. Водачът на автомобил отново е без шофьорска книжка и с положителен резултат за наркотици. Отказва да спре на полицейската палка и блъска две коли. 33-годишният шофьор слиза от колата и побягва. След кратко преследване е задържан.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3398 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2022.08.04 | 09:37

4
Рашков е закрил, централен отдел за актове и го е разпръснал на областите,ха сега познайте с колко процента ще падне бройката? Пак ще има БАТКО и БРАТКО,КОМУНИЗМА СЕ ЗАВРЪЩА
ТАК

2022.08.04 | 09:31

3
Предлагам да не се взимат проби за алкохол и дрога,направиш ли ПТП, пиян или дрогиран в затвора без право на обжалване и без книжка до живот, мисля, че до една година всички ще се укротят.
само напомням

2022.08.04 | 09:20

2
че лайненцето, което уби милен цветков си е вкъщи...
ШОПО

2022.08.04 | 08:52

1
Доживотен за всички и ТОЧКА (.)

Добави коментар

Водещи новини