Собственикът на "Беса транс" е пътувал с групите туристи в Истанбул

  • 28 ноември 2021 13:38

  • 5126
  • 1
Собственикът на "Беса транс" е пътувал с групите туристи в Истанбул
© Булфото (архив)

"Аллах да вкара починалите в рая!", написа собственикът на туристическата компания "Беса транс" Беким Хаджиу, чийто автобус катастрофира на АМ "Струма".

Всичко по темата:
Автобусната трагедия на Струма 141

От написаното става ясно още, че самият той е бил част от една от туристическите групи, заминали за Истанбул.

Екип от прокурор и следовател получи в Скопие документация, свързана с тежкия идцидент на АМ Струма

"Аллах да изпрати в рая загиналите. По-скорошно оздравяване на ранените. Тези думи изричам със съжаление и наранено сърце. Те бяха част от нашето семейство, защото винаги, когато сме пътували, считахме пътниците за част от нашето семейство. Четири дни бяхме заедно в Истанбул и тогава разбрах, че повечето от тях и преди са пътували с нас на екскурзии с автобуси", пише Хаджиу.

При катастрофата на 23 ноември загинаха 45 души, а други 7 бяха ранени. Преди няколко дни министерството на транспорта отне лиценза на компанията поради груби нарушения в работата ѝ.

Синът на втория шофьор на автобуса-ковчег разкри нови факти за трагедията

Катастрофиралият автобус не е имал разрешително за извършването на международен транспорт, а дежурните митничари на границата не са го проверили, защото "системата е работила бавно".

Всичко по темата:
Автобусната трагедия на Струма 141
Радина Лазарова
5126 1

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 1

Добави коментар

2021.11.28 | 16:32

1
Даа,някои македонски писаха за киселина която се използва за направа на хероин ,да е причината за пожара Съмнителен е и факта че единия от автобусите на фирмата е минал край горящия автобус,но не се е притекъл на помощ,а е продължил

Добави коментар

Водещи новини