Арест за собственик на наргиле бар по време на студентския празник

  • 09 декември 2020 19:19

  • 21960
  • 3
Арест за собственик на наргиле бар по време на студентския празник
© Кадър: БТВ

Повечето заведения, ресторанти, къщи за гости и хижи се съобразиха с ограничителните мерки срещу разпространението на коронавируса на студентския празник – 8 декември. Бяха засечени обаче и нарушители в София.

В едно заведение са празнували десетки клиенти. Стигнало се е и до арест на собственик на ресторант, съобщава БТВ.

Имало ли е нарушения в зимните курорти по време на студентския празник?

Нарушенията не са много, но са показателни, твърдят и от МВР, и от здравните власти. Над 1000 са проверените заведения в страната, 360 от тях – в София. Седем акта са съставени в столицата, един собственик е отказал да допусне проверяващи в обекта си и е задържан за неизпълнение на полицейско разпореждане.

В наргиле бар в столичния кварта „Илинден“ полицията заварва десетки гости за 8 декември.

„Работи, вътре с персонал и гости от 40 човека… На юридическото лице е съставен акт за нарушението, на управителя е съставен, намерено е нерегламентирано съхраняване на тютюн“, обяви министърът на вътрешните работи Христо ТерзийскиХристо ТерзийскиХристо Терзийски е роден е на 31 юли 1968 г. в град Кюстендил. Завършил е висше образование в.

От хижата твърдят още, че са регистрирани не като ресторант, а като туристическа столова. Затова и ще обжалват глобата.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
21960 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Lissa

2020.12.10 | 00:24

3
Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com
Коко

2020.12.09 | 22:23

2
Бойко Борисов поне е учил повече. Не че ми харесва като пример. Дългия се представяше за приятел на всички българи, но казваше че всички са негови хора:бизнесмени, мутри, тези които ограбват народа, и всички като него. НЕДАЙ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ! Затова помислете си
HEПОДКРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ

2020.12.09 | 19:29

1
5 ГОДИНИ С. ТРИФОНОВ НИ КАЗВАШЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ТАЙНО СЕ УГОВАРЯШЕ С Б.Б ДА ВЛЯЗАТ 50% НЕГОВИ ХОРА ВЪВ ГЕРБ И КОГАТО Б.Б МУ ОТКАЗА ТОЙ ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ ПРОТИВ Б.Б СЪЩИЯТ С. ТРИФОНОВ БЕШЕ ПРИЯТЕЛ СЪС ИЛИЯ ПАВЛОВ И СЪС ГЕОРГИ ИЛИЕВ И ПРЕДЛОЖИ НИСКА СУБСИДИЯ ЗА ПАРТИИТЕ ЗА ДА СТАНАТ ОБЕКТ НА КОРУПЦИЯ И ЗАВИСИМОСТ ОТ СТРАНА НА БОГАТАШИТЕ И ОТ СЕГА КАЗВА ЧЕ АКО ТОЙ УПРАВЛЯВА ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ЗА ДА МОГАТ БОГАТАШИТЕ КАТО НЕГО ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ПЛАЩАТ КОЛКОТО ПЛАЩАТ И БЕДНИТЕ ХОРА КОИТО ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ ТОВА ЛИ ЩЕ Е ЧОВЕКЪТ КОИТО ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО КОРУПЦИЯТА МУТРИТЕ И БЕДНОСТТА НЕ ВЯРВАМ НА ТОЗИ ЛЪЖЕЦ AKO TOЙ НИ УПРАВЛЯВА ЩЕ БЪДЕ КАТО Б.Б А НА НАС ВТОРИ Б.Б НЕ НИ ТРЯБВА НАЛИ

Добави коментар

Водещи новини