"Хванахте ли затворника?", попитал Борисов Радев - "Гоним го", отвърнал вътрешният министър (видео)

  • 22 юни 2018 13:21

  • 5144
  • 6
"Хванахте ли затворника?", попитал Борисов Радев - "Гоним го", отвърнал вътрешният министър (видео)
© Булфото (Архив)

МВР има информация за избягалия затворник от Ловеч Борис Иванов.

Това заяви министърът на вътрешните работи Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 от парламентарната трибуна.

„Имаме свидетелско сведение за избягалия затворник от Ловеч, продължаваме да работим по него“, категоричен бе министърът.

Припомняме, че вчера малко след 10.00 часа лишеният от свобода извърши „отклонение“ от обекта, на който работи.

„Лицето е обявено за общодържавно издирване веднага“, обясни още Радев.

По думите му е създадена необходимата организация и са предприети оперативно-издирвателни действия.

„Проверяват се адресите на лица от близкото обкръжение на това лице, на територията на ОДМВР – Ловеч, Велико Търново и Търговище и други“, заяви министърът.

Винаги съм готов да поема политическата отговорност, каза пред журналисти в Народното събрание министърът Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 в отговор на въпрос готов ли е да поеме политическата отговорност заради случая с избягалия затворник в Ловеч. Попитан обмисля ли оставка и смята ли, че така ще се реши проблемът той заяви: "Всички министри сигурно ще ви кажат, какво като подам оставка, проблемите няма да се решат. Не знам, може и да се решат, ако ме сменят с някой по-добър. Преценката дали един министър се справя добре го прави този, който го е предложил, премиерът. Той вижда дали се справяме или не, докладвам му постоянно какво правим, без да си разказвам мечтите. Считам, че сме в правилната посока. Трябва ни време".

Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 разкри, че по повод избягалия затворник премиерът Бойко Борисов го е попитал "Хванахте ли го?", а той отговорил "Гоним го", предаде репортер на Novini.bg

На вота на недоверие ще чуете аргументите ми и тези на опозицията, ако са прави, сигурно правителството ще падне, ако не са - продължаваме. Според мен стоим по-добре, отколкото сме стояли вчера или онзи ден. Това ми дава оптимизъм, каза той.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
5144 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
отговор

2018.06.22 | 16:31

6
още не,чакаме някой друг престъпник да го застреля.
дуци

2018.06.22 | 14:53

5
ШЕ ГО ХВАНЕТЕ ЗА МЪДИТЕ , ГЛУПЦИ ТАКИВА
Баш ми е драго

2018.06.22 | 14:26

2
Като малки си играехме на стражари и апаши ... гонача да не забрави да каже, "стражарска марка бум печат, от днеска ставаш мой събрат." Щото ако забрави, гоненката трябва да започне отначало.

2018.06.22 | 14:38

4
а като го хванат ще измъчват ли апаша, гъделичкайки го

2018.06.22 | 14:34

3
гонете го, белким го стигнете преди да се е самоубил или да регистрирате още неколко трупа докато го гоните

2018.06.22 | 13:57

1
Смях

Добави коментар

Водещи новини