Цветанов за Флоров: Той е достоен човек

  • 05 февруари 2012 19:26

  • 2542
  • 4
Цветанов за Флоров: Той е достоен човек
©

Вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа застана плътно зад все по-критикувания напоследък шеф на ГДБОП Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна в ефира на Нова Тв.

Вицепремиерът припомни, че именно опозиционерът Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - е човекът, наградил в премиерския си мандат Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна.
"Флоров е награждаван с оръжие, което му беше връчено лично от Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -. Това е един изключително достоен човек. Радвам се, че службата ГДБОП бе възстановена със законодателните промени, защото тя изигра важна роля за положителните оценки на западните ни партньори за борбата ни срещу организираната престъпност", каза Цветанов. Вътрешният министър подчерта оценката, която държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън даде днес на България – че българското правителство е лидер в борбата си срещу организираната престъпност и че от съвместните операции между двете държави ние сме предотвратявали наркотрафик, неутрализирали сме хакери и други видове престъпност.

По отношение на твърденията на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, че МВР не се справя с престъпността Цветанов каза: "Това, което беше направено във връзка със задържането на групата на "Килърите", знаете, че един от основните организатори е Пешо Сумиста. Първанов избяга от неговата връзка с Пешо Сумиста, а Пешо Сумиста дори и го има и в делото заложено, че той дава много ясни сигнали, когато е задържан в шуменския арест, където казва: "Аз ще бъда освободен скоро, защото президентът Първанов ме натоварва със задачите за създаването на неговото ново политическо движение". А това беше още преди да бъде обявено публично за сформирането на АБВ."

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2542 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
пак аз

2012.02.07 | 00:30

4
извинявам се,става дума за този отдолу
читател

2012.02.07 | 00:30

3
Няма ли кой да го банне този отгоре, вече колко време цапа форумите?

2012.02.07 | 00:30

2
ПЕЧЕЛИ РЕАЛНИ ПАРИ ОНЛАЙН! N E O B U X - P E C H A L B A . F R E E . B G

2012.02.06 | 02:28

1
www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си

Добави коментар

Водещи новини