Иван Костов: Няма как ГЕРБ - аджии да разследват Цветанов

  • 01 февруари 2012 10:36

  • 1542
  • 9
Иван Костов: Няма как ГЕРБ - аджии да разследват Цветанов
©

Ще подкрепим създаването на анкетна комисия, но няма да приемем комисията да бъде на квотен принцип, при който ГЕРБ и независимите да имат мнозинство.

Това заяви от парламентарната трибуна съпредседателят на ПГ на Синята коалиция Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

„Основният аргумент е заседанието от вчера на комисията, когато председателят на комисията се опита да затвори устата на присъстващите народни представители, казвайки им, че могат да зададат по 2 въпроса. Ако на такъв принцип бъде създадена и тази комисия – това са нелепи неща. Вчера бяхме задръстени с информация – 40 страници доклад на Флоров, пълен с ненужни подробности. 40 страници доклад слушахме час и нещо и единствената цел беше - да се запълни времето”, каза Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

„Предлагаме комисията да бъде на паритетен принцип – няма как народните представители от ПП ГЕРБ да разследват министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Това означава, че ще се създаде комисия с цел прикриване, заличаване на следи, неразкриване на случая. От такава комисия нямаме нужда. От името на Синята коалиция заявявам, че ако се стигне до избор на временна анкетна комисия, която да бъде на квотен принцип, Синята коалиция няма да излъчи свой представител, предлагаме да го заместите с независим, но непременно субсидията му да минава през ГЕРБ, иначе ще бъде неразумно. По настояване и на Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на го казвам – той и аз настояваме, ако ще замествате липсващия представител на Синята коалциия с независим, субсидията му непременно да минава през ГЕРБ и да се разпределя от министър Цветан Цветанов”, заяви Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1542 9

Коментари 9

Добави коментар
джъдж

2012.02.06 | 09:54

9
Бомбастичните изявления ,с които Костов ни бомбардира напоследък ,са с единствена цел - да покаже на широката публика ,че още го има /но според статистиката - това ще са двете му последни години ,в които ще има възможност да се дърли в парламента/. Така че ,нека се въоръжим с търпение.
Даниела

2012.02.05 | 22:55

3
Наистина си прав за търпението, трябва да взема пример от теб, и аз да се въоръжа с jтакова ,за да дочакам деня, когато ГЕРБ няма да ги има. И да не ми се налага да гледам мутрите на Цветанов и Борисов, а в парламента да останат нормалните партии
Стефан

2012.02.05 | 22:54

1
Аман от промити мозъци! Не разбрахте ли, че комунистите внушаваха на българите, че Иван Костов е крадец с единствената цел да го свалят от власт. Жалко, че българите сме стадо овце и вярваме на всичко казано по медиите и затова сме на това дередже! Аз не мога да разбера едно нещо... ГЕРБ вършат простотии, после Костов им казва истината в очите и вие почвате да плюете по Костов. Къде е логиката ми кажете? Вместо да се възмущавате от постъпките на ГЕРБ, вие плюете по Костов...
Даниела

2012.02.06 | 09:54

8
Стефане, има логика: Едните привърженици на ГЕРБ са ограничени, злобни хора, които се подават на гербовите принципи"Разделяй и владей", липса на информация в основните медии. А другите пък имат икономически интерес , например редник Джъдж.
джъдж

2012.02.06 | 09:53

7
Ама чакай малко ,Иван Костов ,кога пак дойде на власт ? Нещо май сбърка - този гепаджия ,няма повече да дойде на власт. Спете спокойно ,деца.
Радко

2012.02.05 | 22:55

6
Синият комунист Костов не разследва Виденов и не отвори досиетата,въпреки че имаше цялата власт.Крайно време е червените и сините комунисти да се слеят!
Pata Qiyuta

2012.02.05 | 22:55

5
Ами тебе кой трябва да разследва бе крадлива очилата мангалска клес
Даниела

2012.02.05 | 22:55

4
България е парламентарна република.Въпреки , че с купените депутати ГЕРБ си осигуриха мнозинство, сега и в комисиите искат такова. Абсолютна власт навсякъде. Всичко се обезсмисля, направо да си гласуват чл.1 в Конституцията (както беше БКП)
Росен

2012.02.05 | 22:54

2
Офффф до земе да се намери кой теб да разследва. България ще забогатее

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини