Закопчаха за изнудване Вальо Бореца и още четирима

  • 26 януари 2012 14:07

  • 1645
  • 2
Закопчаха за изнудване Вальо Бореца и още четирима
© Булфото

Вальо Бореца е задържан за изнудване заедно с още четирима души, съобщи шефът на ГДБОП Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна.

Петимата са арестувани в района на "Горубляне". Те са изнудвали друго лице за голяма сума пари и са отправили заплахи за убийство. Мъжете са поискали 3000 лв. и са задържани в момента на получаване на парите.  "В момента колегите са на място и работят”, каза главен комисар Флоров.

Той припомни, че задържаният Вальо Бореца е бил освободен от съда и мярката му епроменена в „домашен арест”, защото е отчетено, че здравословното му състояние е доста сериозно влошено. „Би трябвало мярката му да продължава да бъде „домашен арест”, но се оказа, че лицето е живо и здраво, доста е дееспособен и от това, което извършихме, се установи, че дори прави опити и създава условия за рекетиране и притесняване на българските граждани”, каза комисар Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна.

Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1645 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
chovek

2012.01.27 | 13:56

2
Taka e s tova corumpirano pravosadie
Людмил

2012.01.27 | 03:03

1
Сега ще извади 5 бона ще даде на лекаря и веднага пак се разболява, след това на съдята 10-20 бона и пак остава с мярка домашен арест. Това е нашата държава! Парата диктува играта.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини