Изслушват в парламента Калин Георгиев и Станимир Флоров по случая "Мирослава"

  • 19 януари 2012 15:14

  • 2287
  • 1
Изслушват в парламента Калин Георгиев и Станимир Флоров по случая "Мирослава"
©

Вътрешната парламентарна комисия ще разпита следващата седмица главния секретар на МВР Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет и шефа на ГДБОП Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна по случая с убитото момиче от Перник.

Това съобщи председателят на комисията Анастас Анастасов, след като съпредседателят на Синята коалиция Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - отново поиска парламентът да провери случая, при който единият от похитителите на убитото момиче и основен свидетел се самоуби пред полицията, предаде Дарик.

Костов заяви, че Комисията трябва да поиска сметка на ръководството на МВР за това как се е стигнало до това самоубийство.

"Помогнете да се реши един обществен интерес, а не проблемът да се прикрива", заяви лидерът на ДСБ. В отговор Анастас Анастасов съобщи, че още снощи 16 депутати от вътрешната комисия са поискали да бъде изслушано полицейското ръководство, включително и това в Перник. Заседанието на комисията ще бъде следващата седмица.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2287 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
минаващ

2012.01.19 | 18:15

1
И к'во точно може да им каже "гангстера" (Калин, де) по въпроса, дето да е истина?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини