ВИП стаите за друсане с пин код

  • 11 май 2016 07:16

  • 35287
  • 3
ВИП стаите за друсане с пин код
©

Нощни клубове предоставят ВИП стаи за друсане и секс, в които се влиза след въвеждане на ПИН код. Комбинацията от четири цифри, отключваща вратата се давала на най-доверените клиенти, които правят големи сметки, но не искат да чертаят бели линии в общите тоалетни.

Помещенията се водят сервизни с достъп само за персонала, но в тях се усамотявали и външни лица, разкриват посетители ползвали се от привилегията да имат лична стая в дискотеката, пише "Телеграф".

В първите дни след акцията в Студентки град, при която бяха арестувани управителят на една от хитовите дискотеки заедно с дилър и няколко клиенти, от останалите клубове станали много предпазливи. Казвали, че не искат вътре да се правят сделки, а каквото става, да става извън заведенията.

Според разследващи част от оборотните дилъри работели на смени – една нощ пласирали в един клуб, на следващата отивали в друг. Обикновено се появявали след 1:00 часа, когато партито вече е в разгара си, а клиентите са обърнали по две напитки и са склонни да добавят стимуланти към вечерта.

Най-масовото място за смъркане на кокаин в столичните клубове си остават ВИП тоалетните, които са достъпни само за заможните клиенти от ВИП сепаретата. Пред тях винаги имало служител на охраната, който да следи някой от обикновените клиенти да не влезе. В други клубове имало друга стратегия – те държали една от тоалетните си винаги заключена и който иска да се усамоти там, плащал 10-20 лева и получавал ключ.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
35287 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Moralist

2016.06.12 | 09:26

2
Propadnala nacia

2016.10.18 | 08:27

3
Целият свят е пропаднал,ние вървиме години след другите!

2016.06.12 | 09:26

1
V SEVERNITE STRANI TOVA SE NAKAZVA S 10 GODINI LICHAVANE ZA PODSTREKATELSTVO KUM UPADUK IPADENIE

Добави коментар

Водещи новини