Потрошиха магазин на общински шеф на ДПС в Стражица

  • 12 юли 2015 16:12

  • 1865
  • 3
Потрошиха магазин на общински шеф на ДПС в Стражица
©

Изпотрошен е инвентара на магазин за алкохол и цигари на общинския председател на ДПС в Стражица Атанас Дончев, пише "24 часа". Обектът в центъра на града. Той е действал и като кафене - пред него е имало маси и пейки. Погромът бил извършен около 4 часа призори, според полицията.

"Към 7.30 ч. в неделя, като дойдох да отворя обекта, намерих масите и пейките разпилени и нахвърляни в изкоп на ВиК в близост. Строшени са и прозорци. Целта не е обир, защото не липсва стока, а има скъпи маркови питиета. Работя от много години, но до сега срещу мен не е имало никакви заплахи и подобни вандализми, това е политически акт", предположи пред изданието Дончев.

От областното ръководство на ДПС в Търново остро осъдиха посегателството срещу собствеността на местния партиен лидер. "Това е политическа поръчка от нашите опоненти с цел сплашване, защото в Стражица ще играем много силно на местните избори. В крайни преговори сме с 4-5 партии, с които ще направим коалиция за общински кмет и те се чувстват застрашени. Няма да влезем в тази игра и призоваваме за толерантна битка, в която да спечели най-добрия", каза областният лидер Гюнай Далоолу.

Случаят се разследва от полицията и от частна охранителна фирма, с която предприемачът имал договор. В магазина обаче нямало сигнално-охранителна техника и камери, които да са заснели вандалите. Разчитало се на обходи от патрул.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1865 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
????????????

2015.07.13 | 11:55

3
Гюнай Далоолу от какъв произход е?
?

2015.07.13 | 11:55

2
Атанас Дончев циганин ли е или челеклеме?
kk

2015.07.13 | 11:55

1
ПОХВАЛНА ПОСТЪПКА !

Добави коментар

Водещи новини