Задържаха двама мъже, опитали да подкупят полицаи

  • 09 февруари 2015 13:40

  • 1215
  • 2
Задържаха двама мъже, опитали да подкупят полицаи
©

В полицията е задържан 61-годишен мъж, предложил подкуп на служители от отдел „Охрана на обществения ред, оперативни обекти и видеонаблюдение” към СДВР, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В хода на полицейска операция в района на „Женски пазар” служители от сектора извършили проверка на мъж, който не носел в себе си документи за самоличност, но имал няколко кутии цигари без бандерол. Когато служителите на реда предприели действия по отвеждането му в районното управление се намесил мъж, който се представил за негов баща. Той предложил на униформените 20 лв., за да го пуснат. Последвало и неговото задържане.

Установена е самоличността на двамата: 36-годишен с инициали С.А. и 61-годшине с инициали С.М. Мъжете са криминално проявени: С.А. е осъждан за държане на акцизни стоки без бандерол, а С.М. – за кражби. За цигарите без бандерол на С.А. е съставен Акт за установяване на административно нарушение. По случая с предложения подкуп било образувано досъдебно производство, а събраните материали – докладвани в Софийската градска прокуратура. С.М. е привлечен като обвиняем за извършено престъпление по смисъла на чл.304 а, предл.1, ал.5, вр. чл.304 ал.1 от НК и му е наложена мярка за неотклонение „парична гаранция” в размер на 1 000 лв.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1215 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.02.10 | 06:42

2
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Нима забравихте че докато БСП и ДПС управляваха със помоща на АТАКА и Волен Сидеров - КТБ ФАЛИРА ?Нима забравихте за Костинброд, който се оказа прах на хората в очите? Нима забравихте че Разговора на Борисов със Танов не излезе това за което комунистите претендираха че е? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. Сeга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.02.10 | 06:42

1
Стигнах до извода, че българите сме изключително прост и нагъл народ. Защо не ни броят в Европа? Европейците са го разбрали преди нас. Да искаш да плуеш в мизерия, когато някой ти предлага да извади поне главата ти над лайната? Да забравиш какво е било допреди 5 месеца? Да забравиш, че лакеите на петата колона са искали (и почти успяха) да те сложат в краката на джуджето с имперски мераци? Да забравиш 11 млрд. дълг, за който могат да направят отчет само за един? Да забравиш тройния шлем? Да забравиш полицейското беззаконие срещу мирните протестиращи? Да забравиш командированите на границата мизерстващи? Да забравиш откраднатото? Да забравиш, че искаха да ти затворят устата с нови закони? Да забравиш удавените от миналата година? Да забравиш пееФ? Да забравиш белия автобус? ... Ми, щом си забравил всичко това, и като идиот обвиняваш тези, които искат поне нещо малко да направят за теб, значи не заслужаваш никакво уважение! Жалко. българино.

Добави коментар

Водещи новини