Двама души са задържани при снощния протест

  • 24 юли 2013 09:41

  • 2101
  • 1
Двама души са задържани при снощния протест
© Булфото

Двама души са задържани при протеста в София снощи, съобщиха от МВР.  Пострадали при напрежението има както сред протестиращите, така и сред полицаите.

Между 3,50 и 4 ч беше изведена от Народното събрание последната блокирана група, като на няколко пъти през нощта напрежението ескалира. В рамките на нощта по различно време е имало отведени хора, включително и такива, които са били без документи. От полицията не се ангажират с броя на полицейските служители, които са били дежурни по време на протеста.

Междувременно служители по чистотата към Столична община раздигаха тази сутрин барикадите, изградени от протестиращите пред Народното събрание - в градинката до Софийския университет, до бул. "Цар Освободител".

Част от тротоара на ул. "Оборище" откъм храма "Александър Невски" е останал без плочки.

Последвайте канала на

2101 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.10.25 | 11:52

1
Утринните протестиращи, които видях откровенно не бяха мирни! Повечето пияни или дрогирани, с маски, от тия лекарските, трупаха изкъртени тротоарни плочки на пътя и правеха барикади. Едновременно с това викаха и провокираха наблюдаващите ги полицаи зад загражденията, които останаха спокойни.

Добави коментар

Водещи новини