Политолог: Управляващите трябва да окажат натиск над Сидеров

  • 20 юни 2013 09:40

  • 2055
  • 4
Политолог: Управляващите трябва да окажат натиск над Сидеров
©

Правителството трябва да действа максимално бързо, за да реши тежките икономически и социални проблеми в страната. Не стига това, а се оказва, че една от политическите сили, които подкрепят правителство, се държи неадекватно. Това обяви в ефира на БНТ социологът Юлий Павлов след скандала, които лидерът на "Атака" вдигна по време на КСНС.

По думите на политолога и юрист Даниел Смилов, скандалът в КСНС показва невъзможността на мнозинството да се справи с настоящата ситуация. При елемент в него Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа става ясно, че конструктивна политика не може да се води.

Вече са изчерпани възможностите за разширяване на подкрепата в парламента, т.е. от страна на ГЕРБ. Скептичен съм за ситуацията в момента. Вижда се, че няма конструктивен диалог, допълни той.

Според него полезен ход ще бъде управляващото мнозинство да успее да се стегне и да наложи някакъв натиск над Сидеров, за да се подобри положението. Другият вариант са нови парламентарни избори.

Последвайте канала на

2055 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Боздуган

2013.06.21 | 07:58

4
ВОЛЕН е единственият СМЕЛ политик !САМО той им казва истините в очите!НИКОЙ ДРУГ !Само ТОЙ може да измете кочината !
Tanito

2013.06.21 | 07:57

3
Поведението на Волен Сидеров е напълно нормално, предвид създалите се обстоятелства. Какво друго поведение може да се очаква, при условие, че в момент на размирици, в момент на икономическа и дълбока политическа криза, народа продължава да бъде мачкан от сегашни и предишни управляващи най-безпощадно. Г-н Сидеров не е съгласен това да продължава, и поведението му, бих казала, е просто бунт срещу настоящите несправедливости.
Софиянец

2013.06.21 | 07:57

2
Не Сидеров е този, който обслужва чужди интереси, а самият президент - Плевнелиев. Мария Капон не е лошо да си мълчи като е некомпетентна по въпроса. Плевнелиев обслужва интересите на Герб и участва в отдавна замисления сценарий по повод на протестите. Затова Волен Сидеров постъпва много правилно като иска свалянето на имунитета му!
мао

2013.06.20 | 16:21

1
я колко са активни курвите на Болен....атакаааа сидерасти,спасявайте бащицата..че рублите са на привършване....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини