Волен Сидеров: Очаквам напусналите "Атака" да се завърнат

  • 19 юли 2011 16:13

  • 926
  • 0
Волен Сидеров: Очаквам напусналите "Атака" да се завърнат
© Булфото

Очаквам напусналите парламентарната група на ПП "Атака" да започнат да се завръщат, заяви в Стара Загора лидерът на партията Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Основният ми опонент засега в предизборната кампания за президент е Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, заяви лидерът на Атака и добави, че през 1996 година Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска е предал собствената си партия и Жан Виденов. Кандидатурата на Калфин е мазохизъм за БСП, е мнението на Сидеров.

Той определи вота на недоверие като поредното упражнение по пиар, а взривовете тази сутрин като опит за героизация на
определени лица.

ПП Атака ще лансира идеята за създаването на общински поликлиники и безплатна доклинична помощ, едно от добрите неща по времето на социализма. Това е една от новите ни идеи, посочи Сидеров и добави, че те ще бъдат популяризирани по време на предстоящата предизборна кампания.

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа представи кандидатите за кметове на партията в регион Стара Загора. В областния град кандидат за кмет ще бъде Михаил Михайлов, общински лидер на партията, в Казанлък - Драгомил Иванов, в Чирпан - Стефан Вичев, Мъглиж - Катя Аврамова. Бяха обявени и кандидатите за кметове по селата в региона.

Последвайте канала на

Десислава Станева
926 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини