Арестуваха бургаски прокурор (снимки)

  • 15 февруари 2013 06:13

  • 4474
  • 2
Арестуваха бургаски прокурор (снимки)
©

Спецполицаи са арестували снощи Ангел Георгиев, заместник-шеф на Бургаска окръжна прокуратура, в центъра на града, информира 24 часа.

Акцията е била малко сред края на работното време в кафене на ул. „Гурко" на метри от съдебната палата в Бургас. Това е едно от най-често посещаваните от адвокати заведение. Георгиев е бил в компанията на бургаски адвокат. По първоначални данни арестът е заради подкуп. Адвокатът също е бил задържан пред сащисаните клиенти.

Цивилни полицаи са нахлули в кафенето минути след като двамата мъже седнали на една от масите. Най-вероятно става дума за столични антимафиоти. Те са се легитимирали с карти и са накарали всички посетители да опразнят заведението, разказаха очевидци.

Георгиев е бивш следовател, който влезе в прокуратурата след преструктурирането на следствието. Той е обвинител по доста дела i обществен интерес. Едно от най-нашумелите е за убийството на съсобственика на фирма „Гранити" Стоян Стоянов. Адвокатът, който е бил с него в кафенето, не се е явявал по това дело. Георгиев бе обвинител и в процеса срещу Максим Стависки.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4474 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
пешо

2013.02.16 | 21:10

2
виждате ли къде се къса веригата от залавянето на престъпниците до осъждането им! тези двамата хубавци явно са се събрали да уредят финансовата част на процеса а иначе адвоката е трябвало да се яви по делото "Гранити" но той предпочел да не се яви в съда а в кафето до съдебната палата защото там се решават истинския изход от делото! а вие си пишете после че полицията прави шумни акции без резултат !

2013.02.16 | 21:10

1
Значи на ул. Гурко се намира кафенето ,в което се събират адвокати и прокурори !!! Колко е голямо това кафене ,колко тротил ще е нужен ?

Добави коментар

Водещи новини