Трима полицаи са пострадали по време на мача на стадион "Васил Левски" вчера

  • 01 юни 2024 12:11

  • 684
  • 3
Трима полицаи са пострадали по време на мача на стадион "Васил Левски" вчера
©

Трима полицаи са пострадали по време на мача на стадион „Васил Левски“ вчера, каза служебният министър на вътрешните работи Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните пред журналисти. Той подчерта, че двама от тях, след като им е била оказана медицинска помощ, са се върнали отново на мястото на инцидента, за да оказват съдействие на своите колеги, тъй като единият е и началник на специализираните полицейски сили. Третото момче е пострадало в областта на коляното, наложили са се три шева, каза още Стоянов.

Задържани са петима лица и е образувано досъдебно производство. И към момента колегите работят, както по линия на футболното хулиганство, така и оперативни работници, които ще изяснят цялата ситуация и ще подведем лицата под отговорност, допълни служебният министър. 

Няма информация за пострадали фенове, каза още Стоянов.

Патрулка катастрофира в Монтана

Той обясни, че Министерството на вътрешните работи (МВР) е имало ангажимент към гостуващата публика, а домакините е трябвало да осигурят охраната на събитието чрез техните охранителни фирми и стюарди. След като от полицията виждат, че стюардите и охранителната фирма не могат да се справят, тогава са се намесили и благодарение на тяхната професионална и бърза реакция няма тежко пострадали и ситуацията е овладяна максимално бързо, заяви още Стоянов.

Плейофният двубой за класиране в Лигата на конференциите между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 вчера беше прекъснат в 88-ата минута заради нахлуване на фенове на ЦСКА на терена. След намесата на полицията, мачът беше доигран същата вечер.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
684 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.06.01 | 23:06

3
❤️Здравейте) Казвам се Джулия, на 23 години съм) Амбициозен 18+ еро модел) Харесва ми да правя голи снимки) Моля, оценете снимките ми ➤ Ja.cat/id398062
БОТЕВ

2024.06.01 | 17:03

2
Няма ли един истински държавник,който да сложи малко ред в тази държава?!? Ние вече не сме и от третия свят! Кажете ми къде в Европа може да се видят такива лумпени- вандали?!?
БОТЕВ

2024.06.01 | 16:59

1
Колко убити трябва да има,за да се вземат адекватни мерки?!?

Добави коментар

Водещи новини