Ген. Коджейков: НСО си е свършило работата (видео)

  • 19 януари 2013 16:06

  • 7921
  • 17
Ген. Коджейков: НСО си е свършило работата (видео)
©

След инцидента, който се случи с Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от се взимат всички мерки за осигуряване на безопасността на продължаващата 8-ма конференция на ДПС. Това заяви началникът на НСО бригаден генерал Тодор Коджейков пред журналисти.

Попитан дали има пропуски в охраната на мероприятието, той заяви, че след като анализират цялата ситуация от започване на конференцията, от начина на допускане на делегатите - тогава ще се знае кой и по какъв начин е допуснал този инцидент да се случи.

Коджейков уточни, че в НСО са получи писмо на 10 януари и там е записано, че вътрешните охрана на мероприятието,ще се осигури от фирма "Крон" и във връзка с това службата помолена им бъде отпусната охрана. Ние направихме една среща с фирмата и се разбрахме следното: наши хора да проверяват с ренгени и скенери за взривни неща - да се проверяват хората, които имат по-голям и обемист багаж. Ние нямаме отношение нито по регистрацията на делегатите, нито по издаването на пропуски, нито по пропусквателния режим и охраната на цялата сграда.

Що се отнася до реакцията на личната охрана на г-н Доган - трябва да се вземе записът и да се анализира как и по какъв начин е преминало лицето и тогава ще бъдете уведомени кой е допуснал това да се случи. Броят на служителите няма как да ви кажа колко човека са били, мога да кажа, че са били само необходимият брой, уточни още той. След като получих писмото дадох нареждания да се изясни имали някаква извънредна ситуация, която да застрашава живота и сигурността  на г-н Доган и след проверката ми бе отговорено, че няма.

Попитан дали е имало сигнал за тази година, че Доган е в опасност, той заяви, че не може да отговори, защото за всяка година се прави запитване.

В момента 5 са лицата, които са поставени под охрана, извън зачислените по принцип лица, които охраняват от НСО, а те са Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,, Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Попитан каква е координацията между НСО и МВР за организацията на подобни събития, Коджейков заяви, че те като служители са си свършили работата като компетентност и всичкото, което произтича от тук нататък може да се зададе като въпрос към МВР.

Двама от нашите колеги  затискат с телата си Октай Енимехмедов и те са направили така, че той да не бъде линчуван. Единият от тях е със съмнения за счупена ръка, каза още шефът на НСО.

Последвайте канала на

7921 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар

2013.01.20 | 22:54

17
Стига ни занимавахте с този цирк!
ДЯДО ГРОЗ

2013.01.20 | 22:53

16
РЕАКЦИЯТА НА "ГОРИЛИТЕ" ОТ НСО ПОКАЗВА,ЧЕ И МИСЛОВНАТА ИМ ДЕЙНОСТ Е КАТО НА ГОРИЛИ

2013.01.20 | 22:53

15
Браво на НСО! Тоя път си свърши работата.
научи се да пишеш Калина Георгиева !!!!!

2013.01.20 | 01:40

1
"Коджейков уточни, че в НСО са получи писмо на 10 януари и там е записано, че вътрешните охрана на мероприятието,ще се осигури от фирма "Хром" и във връзка с това службата помолена им бъде отпусната охрана" Мило Калинче, моля те научи се да пише на български език, без правописни грешки и след това пиши материали за каквото и да е !!!
menev

2013.01.20 | 21:51

14
"Мило Калинче, моля те научи се да пише на български език" - я пак си помисли :)
717

2013.01.20 | 21:51

13
е от това по-голям цирк ако има някъде,здраве му кажи. Как замахна Доган като , че ли гони муха, ако искаше този нападател да го убие, щеше да го направи,имаше някакво време там ,не съм броил секундите. А охраната според мен си свърши добре работата,отнесоха направо нападателя. Пляскайте за бис изпълнение.
Всички агенти на ДС - 2 м. под земята.

2013.01.20 | 21:51

12
Трябваше да го убият. Пистолетът обаче засече. Тю. Жалко.

2013.01.20 | 21:50

11
Ето така се прави рейтинг..егати цирка с празен пистолет...Сокола ще изчезне с милионите както става последно време и на неговото място идва друг с такова мекерейско име...бомба трябва да се сложи там!!!!
сот

2013.01.20 | 21:50

10
МилиционерсоциализЪма е жив 2013! Работа на тъпите комунета.
nedgen

2013.01.20 | 08:01

2
Абе братле, ти да не си зациклил нещо от пещерния антикомунизъм? В България многоооо отдавна всички лидерчета на БСП са милионери. Какви комунисти те гонят???? Почти 100% сигурно е че това е вътрешна рекламна работа на ДПС. Сега изведнъж ще започне да се говори за зверския български национализъм който наема наивни турчета да убиват собствените си политици. :))) На това отгоре изобщо няма да се учудя ако пишман атентатора изведнъж се окаже помак. Някои хора така и няма да включат най-накрая, че комунисти отдавна в политическия живот НЯМА. Много отдавна всичко е пари и интереси (разбирай пак пари) и идеологията отдавна е само дим завеса за наивници. Под идеология разбирам и комунистическата идеология и либералната и демократическата и т.н. и т.н. Включително и религиозната (най-вече ислямската).

2013.01.20 | 21:50

9
Естествено! Милиционерите не могат да сгрешат.

2013.01.20 | 21:49

8
Голям цирк! И ножовете за какво са? Да транжира после Догана? Хахаха, смях до сълзи. Диков, дай на каданс делегата с раираната блуза как изважда ножа от задния джоб на Октай. Може да стане интересно, защото повечето хора в спектакъла бяха аматьори.И защо никой до сега не отговори на ЕЛЕМЕНТАРНИЯ въпрос- защо и от кого се пази Меди? В света само най-големите мафиоти ходят с голяма охрана. В БГ даже е и безплатно за ДПС-ра.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини