Братът на убитата в Перник жена: Децата са видели тялото, имало е много кръв

  • 30 април 2023 13:45

  • 42802
  • 4
Братът на убитата в Перник жена: Децата са видели тялото, имало е много кръв
© бТВ
Слушай новината Слушай новината

След подаването на сигнала, полицията е стигнала за пет минути. Само че децата и моят баща – дядо им са били там около 3-4 минути без полиция. Видели са тялото ѝ, имало е много кръв. Със сигурност е имало насилие. Това разказа пред bTV братът на убитата 43-годишна жена в Перник Валентин Свиленов.

Тялото на Анита Димитрова беше намирано в квартал „Изток“ в Пловдив. Като обвиняем е привлечен съпругът ѝ Димитър Димитров. Засега той е задържан за 72 часа.

Анита Димитрова е имала ограничителна заповед да не бъде доближавана от съпруга си, въпреки това тя се връща при него преди два месеца, тъй като Димитър е казвал, „че не може да живее без нея“.

Кошмарно! Едно от децата на Анита е подало сигнала за убийството ѝ в Перник

Братът на Анита допълни, че от години е имало инциденти и че са подавани жалби в полицията, има и ограничителна заповед. От прокуратурата посочват, че е установено от показания на свидетели, че между съпрузите е имало конфликти и преди, всички - под влиянието на алкохол. Димитър винаги е проявявал ревност.

Сигналът за Анита е подаден на 112 в 4:27 часа сутринта от едно от децата на убитата. Димитър първо звъни на бащата ѝ и му съобщава, че „нещо много лошо е станало“. „След това едно от децата се е опитало да го потърси и то е подало сигнала на 112“, обясни наблюдаващият прокурор и говорител на Окръжната прокуратура в Перник Албена Стоилова.

„Имало е иск за развод, който в последствие е оттеглен по някаква необяснима причина“, каза още братът на жертвата и обясни, че не знае защо Анита се е върнала при насилника си.

Ревност и спор за пари - две версии за убийството в Перник

„Предполагаме, че по някакъв начин я е накарал да се върне, защото имаше ограничителна заповед, имаше заведено дело за развод“, разказа съпругата му Анелия Свиленова.

Димитър Димитров е имал проблеми с алкохола от години. Анита и Димитър са имали брак от 2004 г. „От много време децата не ходеха при баща си, стояха тук. В никакъв случай децата няма да ги оставим, нищо няма да им липсва“, каза Анелия Свиленова.

Теодора Павлова
42802 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Перник, ж.к.Изток, бл.64, вх."З"

2023.04.30 | 15:43

1
Е.бал съм им майкьата на селяците.

2023.04.30 | 16:22

4
Че един рефрен че че на Мишо шамаро, ... Да ви е.ба майката селска .

2023.04.30 | 16:03

3
!!! Топ 10 на най-известните перничани - ВИДЕО - z.a.P.e.r.n.i.k..co.m ... На 9-то място е поставен Мите Миньорецо, „който го е страх от Мите Пияницата и често се разхожда из улиците на Перник“. !!! Страх лозе пази.
Грозен циганин76

2023.04.30 | 15:45

2
мите миньорецо , мите Пияницата

Добави коментар

Водещи новини