Българин е задържан за убийството на баща си и 12-годишната си сестра в САЩ

  • 23 септември 2021 21:54

  • 4441
  • 1
Българин е задържан за убийството на баща си и 12-годишната си сестра в САЩ
© Pixabay

Българин е задържан в Съединените щати по обвинения, че е убил баща си и 12-годишната си сестра, предаде БТВ.

Двойното убийство става в неделя вечерта в щата Ню Йорк. Малко след 19 ч. полицията е повикана в къщата на семейство Андрееви в градчето Джордансвил, в североизточната част на щата Ню Йорк.

Там те откриват намушкани телата на 67-годишният българин Майкъл Андреев и неговата дъщеричка - 12-годишната София. Сигналът идва от 9-годишния син на българина, който става свидетел на ужаса.

Малкият брат чува и вижда намушкванията. Той бяга от къщата, търси помощ. Връща се обратно, защото знае, че 12-годишната му сестричка е в къщата. Намира я с прободни рани, бяга отново навън и отива при съседите, които се обаждат на полицията.

Заподозрян за убийствата е 22-годишният син Майкъл Андреев-младши. Предполага се, че той е скочил от втория етаж с нож в ръка, с порезни рани, които сам си е причинил.

Мъж размаха кухненски нож на жена с думите: „Ще те наръгам!“

Андреев-младши е откаран с хеликоптер в болница, където по-късно е арестуван. Според неговия брат Стефан, който учи в Американския университет в Благоевград, Андреев-младши страдал от шизофрения, вероятно по наследствена линия от биологичната им майка.

Съпругата на Майкъл Андреев е в Русия, но ще се прибере в САЩ, за да бъде със семейството. Властите търсят контакт с биологичната му майка, която също живее в Русия.

Novini.bg
4441 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ХХХ

2021.10.09 | 13:45

1
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО

Добави коментар

Водещи новини