Жестокост на съдбата накара жена да се самоубие във Враца

  • 13 май 2021 15:54

  • 3985
  • 2
Жестокост на съдбата накара жена да се самоубие във Враца
© Булфото (архив)

Самоубийство в ж.к. "Дъбника" във Враца. 

Млада жена е скочила от 6-ия етаж на вход "А" в блок №16. Трагедията е станала тази сутрин, около 4 часа. Тогава съседи чули трясък и видели жената, която лежала бездиханна върху декоративна дървена ограда на градинка пред входа. При падането тя е изпокъсала просторите на съседите си. Свидетели подали сигнал на спешния телефон 112 и на мястото пристигнали екипи на полицията и линейка, но спешните медици само констатирали смъртта й. 

Майка се самоуби, след като посегна на детето си

Самоубийцата е на 36 години и живеела в апартамента, който е на родителите й, с втория си мъж временно, тъй като в момента ремонтирали своето жилище, съобщи BulNews. 

Съседи на загиналата споделят, че преди време се е развела с първия си съпруг, от който има 14-годишно момиче. Детето останало да живее при баща си, но често я посещавало. Когато бившият й мъж разбрал, че тя има нов човек до себе си й забранил да си вижда детето, взел родителските права и не позволявал да вижда дъщеря си.

Неговото решение повлияло на психиката на жената, след което тя се разболяла и започнала да се лекува от депресия и тревожност в Психодиспансера във Враца. 

Това не били единствените проблеми на 36-годишната самоубийца. Доскоро тя е била бременна с близнаци, но е направила спонтанен аборт, което допринесло за влошаване на психическото й състояние. По думи на съседите й жената имала и здравословен проблем с нерв, който пристискал мозъка й.

Хората от входа разказаха, че  последно са я видели преди 2 дни, като нищо в поведението нищо не подказвало, че има склонност за самоубийство. 

Радина Лазарова
3985 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Stephaniehibxa

2021.05.16 | 12:01

2
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
XXX

2021.05.14 | 22:47

1
САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ

Добави коментар

Водещи новини