Съдят 66-годишен пенсионер, опитал да блудства с 13-годишно момиче

25 март 2021 16:37

Съдят 66-годишен пенсионер, опитал да блудства с 13-годишно момиче
© Булфото/Архив
1106 1

Териториално отделение – Сандански при Районна прокуратура – Благоевград е предало на съд Д.Т. по обвинение за извършено от него престъпление по чл. 149, ал. 2 от НК.

Около 10 ч. на 09.09.2020 г. обвиняемият 66-годишен пенсионер забелязал момиче, което пиело вода от външната чешма. Наближил го и, дърпайки го за ръка, направил опит за блудствени действия с малолетната, като й наредил какво да прави. Пострадалата се изплашила от поведението му, категорично отказала и заявила, че ще се оплаче на баща си. 

Постоянен арест за педофила от Хаджидимово, блудствал системно с момиченце

Действията на Д.Т. били видени от живеещ наблизо мъж, който се намесил. Той прогонил обвиняемия, успокоил момичето и го посъветвал да се прибере вкъщи. Не след дълго, възползвайки се от липсата на свидетели, Д.Т. отново се върнал към чешмата и се насочил към стоящото там дете. Поредният му опит за блудствени действия бил осуетен. Бащата на пострадалото 13-годишно момиче подал сигнал до полицията, след което било образувано досъдебно производство срещу Д.Т.

Вследствие на извършеното от обвиняемия престъпно деяние, макар и останало във фазата на недовършен опит, малолетната проявила остра стресова реакция. От преживяното тя се почувствала уплашена, напрегната, объркана и смутена.

Предстои делото срещу обвиняемия да продължи в съда, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София. 

Novini.bg
1106 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ericaa19

2021.04.10 | 03:54

88542
­­В­­­и­ж­­т­­е­­­ ­м­о­­я­­­т­­­а­­­ ­­­т­­и­й­­н­­ ­­­п­­у­­­т­к­­­а­­­ ­­-­­ ­­­W­­W­­­W­.­B­G­1­7­.­­­C­­­L­U­­­B­

Добави коментар

Водещи новини