Бащата на убитите деца разкри страшни тайни за жена си

Лесничеят Георги Трайков огласи ужасни тайни за жена си Кристина Дунчева, която закла двете си деца - 5-годишния Васил и 3-годишната Ивон, в Сандански.

Кристина имала психически проблеми, на които никой не искал да обърне внимание, разкрива мъжът.

Майката на убитите в Сандански деца е направила самопризнания

„Обожавах децата, аз ги къпех, с мен играеха с часове... Тя много пъти е злобеела срещу децата, защото им обръщам много внимание. Нямаше да говоря, ако не беше цялата тая помия, която близките и адвокатът ѝ изляха върху мен и семейството ми. Не ме оставиха да погреба и оплача децата си”, оплаква се Георги, цитиран от в. „Струма”.

По думите му Кристина не е могла да се грижи за децата пълноценно.

"След раждането на Ивон сякаш нещо стана с нея. Изпадаше в състояния, сякаш нищо не я интересува. Лежи, яде, не поглежда децата. Затова ми е много обидно от това, което чета и слушам по мой адрес... Аз къпех децата си, те спяха с мен, аз ставах през нощите, когато бяха болни. Нейните реакции бяха забавени, беше вечно отнесена и все нещо не и беше угодно. Ходеше си, връщаше си, понякога лъжеше безогледно. Много пъти ми е казвала, че я е яд, че обръщам толкова внимание на децата ни, ревнуваше от тях", заявява бащата.

На въпроса дали знаел, че жена му има някакъв здравословен, психически проблем, Георги е ясен: „Е, как не, говорил съм с лекари, с близките й, със социалните служби, с полицаи и от никъде помощ. Особено майка и баща ѝ. Така грубо се месиха в живота ни, че какво е видно съсипаха го. Но и нейния съсипаха.

На 7 ноември с полиция успях да си я взема от тях. Тогава тя беше пребита от баща си, имаше кръв по себе си, имаше оток под окото. Викнах полиция и си ги прибрах у дома. И след подобно нещо тези хора си позволяват мен да наричат насилник... Срам и позор, поругават паметта на децата ми", казва през сълзи лесничеят.

"Много лъжи за мен, изкараха ме звяр, треперели децата от мен, нея съм тормозел. По скоро тя тормозеше мен и децата. Боже, каква жестокост, откъде сили у нея за подобно нещо? Не мога да повярвам. Сякаш не съм тук, при децата съм. Жив ме погребаха”, заявява през сълзи бащата на закланите деца.

Коментари

 1. 2020.11.30 | 00:49
  За трепане е тоя бахти гада докъде е докарал жена си...............
 2. 2020.11.26 | 10:26
  НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ КОМЕНТАРИТЕ КОИТО ПРОЧЕТОХ, ЗА СЕТЕН ПЪТ СЕ УВЕРИХ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА ПСИХЯСАЛИ ЛУМПЕНИ. ИЗЛИЗА ТАКА, ЧЕ ТАЗИ ЖЕНА ЕДВА ЛИ НЕ ЩЕ Я ИЗКАРАТ ГЕРОЙ И НЯМА НИКАКВА ВИНА ДЕТО Е ЗАКЛАЛА ДВЕТЕ СИ ДЕЦА, ВСЕ ЕДНО Е ЗАКЛАЛА ДВЕ ПИЛЕТА А НЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА. ТАЗИ ЖЕНА Е УРОД С ПРИЯТЕН ВЪНШЕН ВИД И НЕ ТЯ Е ПОТЪРПЕВША А НЕЙНИЯ СЪПРУГ НЯМАЩ ВИНА А ВИЕ ИСКАТЕ НЕГО ДА СЪДЯТ А ТЯ СВОБОДНА. КОЙТО Е НЕДОВОЛЕН ИЛИ ТОРМОЗЕН ИМА СЪД И РАЗВОД. ТОВА Е УЖАС, НЕ САМО СЪДЪТ А ГОСПОД ТРЯБВА ДА Я НАКАЖЕ И ТО ЖЕСТОКО ЗА ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ МАЙКА ДА УБИЕ ДЕЦАТА СИ, МАЛКИТЕ НЕВИННИ ДУШИЦИ. СЪЖАЛЯВАМ ГО ТОЗИ ЧОВЕК ДЕТО Е ЖИВЯЛ И ТЪРПЯЛ ТАЗИ ЛУДА ЖЕНА, ЯВНО И НЕЙНИТЕ РОДИТЕЛИ СА ПОДОБНИ.
 3. 2020.11.25 | 12:08
  тази жена не е психясала от хубав живот с тоя дюмбел. и него трябва да разстрелят.
 4. 2020.11.24 | 21:12
  Майката не е виновна от колкото Бащата и самата власт където не взимат никакви мерки когато се подава сигнал за семеен сигнал. Жената не е магаре дая бият денем и нощем. Мъжът трябва да го затворят до живот или смъртна присъда
  1. 2020.11.25 | 10:45
   Мъжът е виновен , казвам го като мъж , чието детство мина с домашно насилие. Изрода е този , грам не му вярвам. Само педали могат да зашитават подобни комплексирани импотентни свине
  2. 2020.11.25 | 01:16
   Абе, да не си педерунгел ?!? Или някой траверс .....
 5. 2020.11.25 | 10:42
  Тва са типичните оправдания на всички насилници. Имат цяла торба с лъжи. Баща ми беше насилник, гонил ни е с майка ми като 3-5-6 годино дете зимата посред нощ от леглото биеше майка ми а ние със сестра ни имахме страх дали ще ни пусне пак вътре или ще умрем от студ навън посред нощ. Не му вярвам на този дембел. Майката е превъряла ясно, то не е трудно. хич не е трудно ! И тея големите мъже тука нищо не знаят от живота и раздават обиди на траверси и пендели, а те са най/големите комплексари и пендели . Насилника на жена си тва е най-големия комплексар и изрод. Майката е изпсихясала и няма вина .
 6. 2020.11.25 | 08:50
  Извинявам се към всички феминистки,но думата майка има друг смисъл.Тя си дава живота за децата ,а не го отнема. Нищо не оправдава постъпката и дано Бог да и прости.
 7. 2020.11.25 | 06:34
  Не влизайте в чужди обувки без да сте се били на жената на мястото .Да убила ги е ,но вие сигурни ли сте ,че тя е направила това , ами ако тоя нещастник баща им ги е убил и тя е заключила след него за да не се върне да убие и нея и е излезнал уж след такъв голям скандал да си върши работа ?!?!И тъй като е психично разклатена от него и физически тормозена ежедневно в момента не може да реагира на случилото се още .При голям стрес паметта отслабва затова тя сега не разбира още какво е станало .И как точно тогава бащата викнал полиция защото било заключено?? Нещо не се връзва всичко .Много хора признават вина защото след такъв инцидент и то с.децата си психиката не издържа и признаваш вина от безсилие и вина ,че не си спасил децата си ,обърканост.
 8. 2020.11.24 | 22:06
  Жената е превъртяла, това е ясно, но това се случва от ненормалните около нея. Този уж загрижен за децата си да се беше погрижил за жената и децата с любов и разбирателство. Няма как да ни убеди, че е бил грижовен баща а да малтретира жената. Хора та то му личи по физиономията и манталитета. Селянин решил да тормози. Съжалявам само, че не е убила него и баща му, вместо децата. Статистиката сочи, че всяка втора жена в България е тормозени психически или сексуално, е за какво говорим тогава. Но ако тези скапаняци бяха наказвани нямаше да се стига до тук. Няма закони, нито институции, просто да си изрод в тази държавица е приоритет.
  1. 2020.11.25 | 01:13
   Имаш индикации да си тръгнала по нейния път. Т.нар. "еманципация" - чифутско творение, целящо разбиване на семействата - води ТОЧНО до тук !!! Жената е лишена по природа от самоконтрол. Дори народа е казал: "Жена и вода тръгнат ли и Господ не може да ги спре". И в момента, в който се почуства "недооценена", "недоразбрана", "пренебрегната", "недооправена" и тем-подобни хиляди женски капризи и лигьотни, тя си тръгва буквално през главата, подкрепяна от други "еманципирани" овци ...... И медийте имат огромна вина. И 100% от съвременните филми също....... Скъпи жени, когато осъзнаете че вие сте сърцето и сплотяващото начало на всяко едно семейство и че всичко останало е супер преходно, точно както красотата ви, може би и да се оправят нещата. Спрете да гледате филми и чалгарски клипове - те точно за това се правят. За да ви промиват и без това лабилните мозъчета. Но едва ли .........
 9. 2020.11.25 | 00:36
  IzRoooD Mrusen umRi
 10. 2020.11.25 | 00:29
  Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално 18+

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет